søndag den 13. januar 2013

Dagen derpå

Samtale med mig selv:

Blev du lige lidt for selvfed der igår med din vamle rygklappende fødselsdagshilsen til dig selv? 

Ja, måske en smule og var der nogen, der fik kvalme, så beklager jeg. Teksten var et øjebliksbillede og et meget ærligt et, jeg mente hvert ord, der står.

Men alligevel, så selvsmagende plejer du ikke at være - kan ikke rigtig beslutte mig for om jeg synes, det er i orden...?

Det mener jeg nu, at det er. Jeg siger det lige igen, det var præcis sådan jeg havde det, da jeg skrev teksten. Jeg var så glad og så taknemmelig. Nød mit liv så meget. 
At verden kan se og føles anderledes en anden dag, hvor det hele er noget lort, det ved læserne altså godt.

Jeg tror det er sundt at se sig selv udefra og at reflektere over det, man ser. 

Og du skulle tage og gøre det samme, ja dig - som læser med lige nu - jeg giver hermed bolden op og opfordrer DIG til i år på din fødselsdag at skrive et fødselsdagskort til dig selv.

Forestil dig, at du er én af dine rigtig gode venner, og at du som denne ven, skriver en fødselsdagshilsen til dig selv. 
Jeg tror, du vil blive overrasket over, så meget pænt du har at sige om dig selv og din tilværelse. Det blev jeg selv, hvis jeg skal være helt ærlig og jeg blev også overrasket over, så meget jeg havde på hjerte til mig selv.

 Hvis jeg vrøvler lidt og lyder som om jeg er gået i selvsving, så skyldes det muligvis at jeg kom i seng kl. 04.30 og stod op tre timer efter. Dagen kalder på hvile. Og cola. Vi ses.

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Selvfedme er godt! Det hjælper at være høj i hatten, så de dage med lav hat er nemmere at komme igennem!

Mit Helle sagde ...

Det var en supergo' betragtning, Anne - tak for den :-) KH Helle

Kirsten sagde ...

Superfint kort til dig selv og selvfølgelig skal den slags skrives på en god dag. Hvem gider sidde og læse sine egne sure opstød - dem kan man jo ikke bruge til noget. De gode dage skal samles på en snor som en perlekæde, og så har man den at tage på når livet er noget lort (hvilket det jo har en tendens til at være ind i mellem).