torsdag den 30. maj 2013

Kom sommer

Vi spiser aftensmad i haven, solen står lavt, så børnene har hentet solbriller til alle. Vi hygger og griner og fortæller ungerne om sommerferien. At vi skal sejle fra Grenå til Varberg og køre til Stockholm, hvor vi skal være i en uge. Igen i år har vi lavet en homeexchange med en anden familie, denne gang i Stockholm. De bor i et stort hvidt træhus med veranda i gåafstand til vand, skærgård og klipper og mens jeg sidder og fortæller om stedet, kan jeg mærke helt langt ind i knoglerne, at det bliver en fantastisk dejlig sommer i år. Fra Stockholm sejler vi ud på Gotland - der er altså noget med øer, kan ikke forklare det, men jeg elsker tanken om at vi skal sejle ud til en ø. 
Måske møder vi forfatteren Mari Jungstedt, som bor på Gotland om sommeren. Tror ikke lige det bliver én af hendes krimier, jeg tager med som ferielæsning, for hun har både seriemordere og andre uhyggelige personer i spil på Gotland, hvor hendes bøger foregår.

Ahh, kom bare sommer! 
Jeg er så klar, så klar til at favne dig, tage dig, æde dig råt. 

Og gulerødderne spirer i trækassen. Det skal I få et billede af i morgen. 

2 kommentarer:

Carina sagde ...

Det lyder så skønt med Sverige. Vi plejede at tage derop ofte, da vi boede længere østpå end nu.
En sommer kørte vi vejen over til Kalmar og ville overnatte på Øland, men alt var optaget. I stedet kørte vi nord på mod Stockholm. Vi brugte nogle dage på at komme derop, og en af de perler vi fandt var Stegeborg. En lille afstikker østpå fra E4 - Mod Söderköping og lidt længere ude vest på. Fan-tas-tisk sted, langt væk fra alting. En lille kabelfærge og en slotsruin og 25 km til nærmeste ICA!
Ca. 40 km fra E4 og hele turen værd :o)

Mit Helle sagde ...

Tusind tak for tippet, jeg har gemt det - og informeret Jens om, at jeg måske har en plan ... Det lyder som et sted, vi vil elske.