onsdag den 12. juli 2017

Det genfundne vindue

Projekt 'Nyt køkken' kører for fuld udblæsning. Vi er så heldige at vores gode ven og nabo har tilbudt at hjælpe med nedtagning og nedrivning - og det betyder at ham den søde, der har en vielsesring magen til min er foran sin tidsplan. Det kan vi godt lide!
Vores hus er fra 1958, og som altid når vi bygger om, så dukker der hilsner fra fortiden frem. I køkkenet dukkede der en tapet-kavalkade frem - under hvert lag tapet var et andet lag, så man kunne følge tapetmoden årtier baglæns. Sjovt! 
Men den bedste overraskelse har uden sidestykke (indtil videre, vi er  kun lige begyndt) været at der i spisestuen er dukket et tilmuret vinduesparti frem under vægbeklædningen. 
Vi har altid ærgret os over at vinduet over spisebordet er så lillebitte, for der kommer ikke meget lys ind. Men for sulan, så viser det sig at der oprindeligt har været et stort vinduesparti, som en eller anden lyssky tosse har valgt at mure til.

Straks blev der ringet til en murer - og han kommer om et par dage og giver et tilbud på at etablere det genfundne vindue!


2 kommentarer:

Birgitte / Grevinden på tredje sagde ...

Sikke en lykkelig overraskelse! Gå mod lyset! :-)

Mit Helle sagde ...

Hej Birgitte, ja det var en skøn overraskelse.
Meget bedre end den gamle (mindst 10 år) rotterede, der var under gulvet :-/