fredag den 30. juni 2017

Nye tider venter forude. Gode tider!


Afslutningen på skoleåret blev for mig alt andet end en almindelig sommerferieafslutning.  Jeg tog afsked.  Efter rigtig mange års tro tjeneste det samme sted, har jeg fået nyt job. Jeg skal stadig være lærer, men forlader det generelle og meget brede felt en almindelig folkeskolelærer arbejder i, og træder ind i et langt mere specialiseret område, på en skole, der huser en hel centerafdeling for børn med særlige behov. Vidtgående specialundervisning hedder det, og jeg kommer til at møde børn, der er så udfordrede, at folkeskolen ikke er det rigtige for dem. Jeg har en hel særlig passion for netop disse børn, og har over tid holdt øje med ledige stillinger, der kunne være relevante. Og bum, så dukkede den op, serveret for næsen af mig af en ven, der kender mig godt, og jeg søgte stillingen, kom til samtale - og fik jobbet! 
Der var lige et par dage dér, hvor jeg var pænt meget ved siden af mig selv, af ud-af-comfort-zonen-skræk, nervøsitet, tvivl (om egen formåen), forvirring, afklaring og til sidst en stor forløsning af både sommerfugle i maven og kæbespændinger (er nemlig typen, der spænder helt vildt op i kæbemusklerne, når jeg har lampefeber, så ved I det), da det hele endelig faldt på plads. 

Denne uge er således gået med at sige farvel til det gamle og goddag til det nye. Det har været følelsesladet og jeg har været helt på røven over de mange søde ord og hilsner, jeg har fået med på vejen af kolleger, der er kede af at jeg rejser. 
Men jeg har også været på besøg på mit nye arbejde, og er SÅ glad og positiv ved udsigten til alle de søde mennesker, jeg skal arbejde sammen med fremover. Nu skal jeg til at være den nye. Den, der ikke ved en skid, den der ikke kan finde noget, og ikke aner, hvordan vi plejer at gøre. Jeg tror faktisk, at det er meget sundt at prøve en gang imellem!

Pigerne og jeg holder ferie nu. De to ældste med hver deres sommerferiejob, og Lillepigen og jeg skal hygge herhjemme og assistere alt det, vi kan, med nedtagning og nedrivning af gammelt køkken. Det bliver en fest!
Vi har også planer om småture ud i sommerlandet, bare os to, for jeg forventer ikke at manden kommer ud af arbejdstøjet hele sin sommerferie, for d. 1.august holder fragtmanden fra køkkenfirmaet udenfor, og så skal herlighederne monteres. 


Vejret gider vi ikke tale ikke om, vel? Jeg har en hel masse terrasse-og haveprojekter, jeg gerne vil have effektueret, men først, når det holder op med at regne. Indtil da holder jeg sove, læse- og hyggeferie indendøre. Og nyder det helt vildt!3 kommentarer:

Lene sagde ...

Stort tillykke med det nye job, jeg håber det bliver lige det, du gerne vil have :-)

Marianne sagde ...

Tillykke med dit nye job, hvor lyder det spændende. Håber du bliver rigtig glad for det.

Mit Helle sagde ...

Tusind tak skal I have :)
Jeg håber også, at det bliver supergodt m. det nye. De første indtryk er udelukkende positive.