tirsdag den 14. juni 2011

Sjovt minde om bar numse

En erindring, jeg faktisk havde glemt alt om, er pludselig dukket op i mit hoved for lidt siden. Jeg tror, den er poppet op i mixet af Laila, der ovre i Thehuset skriver om at møde en gammel bekendt, mens man kun er iført undertøj, og så det at jeg lige er kommet hjem fra lægen med Marie, der har fået 12 års stikket med MFR-vaccine.

Oplevelsen, der dukker op af det mentale erindringsarkiv er denne:

Israel 1993. I 3 måneder har jeg boet i en kibbutz, men vil nu sammen med en veninde tage rygsækken på nakken og gøre en måneds rundrejse i Egypten.  Vi skal inden rejsen vaccineres mod Hepatitis B. Det foregår sådan, at vi på et apotek har købt vaccinen og nu sidder på en offentlig klinik og venter på at komme ind til en læge, der give os den vaccine.
Min veninde er stille og bleg, fordi hun er skide bange for at skulle stikkes, og jeg føler mig derfor forpligtet til at holde humøret oppe for os begge. Jeg joker og fortæller sjove historier om de andre i venteværelset og det lykkes at få hende i samme fjollehumør, som jeg selv er i. 
Der er fire rum med læger i, der på skift kommer ud og kalder patienterne ind. Vi har trukket et nummer ved indgangen til klinikken og der er ca 50 i kø foran os. Vi har altså rigtig god tid til at studere de mennesker, der er omkring os. På et tidspunkt begynder vi at lægge mærke til de fire læger, især én af dem. Han er GudeLækker. En høj, mørk, muskuløs, amerikansk jøde med frække brune øjne og blødt sort hår, der falder i løse lokker om det smukkeste ansigt.
Min veninde og jeg glemmer snart alt andet omkring os og begynder at fantasere om den lækre læge. Vi digter erotiske eventyr om og med ham og får vist også afsløret et par hemmelige fantasier for hinanden. Min veninde bliver så på et tidspunkt kaldt ind til en grå, trist og muggen kvindelig læge og mens hun er derinde, bliver jeg kaldt ind til den GudeLækre Amerikanske læge. Jeg er helt euforisk og ærgerlig over at min veninde ikke ser, at jeg skal ind til HAM, men jeg valser kækt gennem venteværelset og stikker ham det mest charmerende smilefjæs jeg overhovedet kan finde frem.

Jeg rækker ham vaccinen og han siger de ord, som resten af dagen skulle få mig til at knække sammen af grin, hver eneste gang jeg kom til at tænke på det, og som faktisk også ligenu fremkalder en Bart Simpson-agtig tø-hø-latter. I skal forestille jer, at jeg stadig er sådan lidt sexfikseret oppe at køre, da han siger:

"Take down your pants and bend over the bed!"


Vaccinen skulle gives i røvballen og 10 sekunder efter stod jeg ude i venteværelset igen. Og han havde allerede kaldt den næste ind.


Det er desværre ikke min numse, den er lånt her.

6 kommentarer:

Lotteriet sagde ...

Hæhæ sjov historie! Kan lige se det for mig!! Men godt du blev vaccineret! :O)

Mai sagde ...

Årh Helle, det er jo intet mindre end fantastisk fortalt. Kunne du ikke have faket nogen lidelser i en fart?

Kristine Sejr sagde ...

haha....Ja når enden er god, er alting godt.

superheltemor sagde ...

Haha - yndigt!

Fabulousia sagde ...

Hæ hæ... Jeg tøhø'er også lidt over den. Mens jeg læste historien var jeg ellers lige ved at piske en stemning op omkring, at han sikkert bare var dansker og derfor havde overhørt og ikke mindst forstået jeres lille sexfantasisnak. Dét ville da også have været lidt pinligt... :)

Carina sagde ...

hahahahahahahaha - fantastisk, Helle. So much better than big spidermovie ;)