lørdag den 12. januar 2013

Kære Helle

Bordet er dækket, forretten simrer, rødvinen står til temperering, manden er i bad og du er klar. Du er så klar, at du har overskud til at sætte dig ved computeren og skrive en fødselsdagshilsen til dig selv.
Hjertelig tillykke med de 41 år i dag. Du har tidligere på året øffet lidt over det faktum at du, som hader skæve tal, fylder 41 i år 2013, men lige nu hvor du sidder og glæder dig helt vildt til dine fødselsdagsgæster skal komme, så mærker du helt langt ind i hjertet at du er en glad og tilfreds 41-årig.
Du mærker stor taknemmelighed og ægte glæde. For når du ser dig omkring i dit hus, så vidner alt, hvad du ser, om at du er en kvinde i din allerbedste alder. Du har tre dejlige børn, som du forguder og en mand, der elsker dig overalt på jorden, og som ikke er bleg for at sige det til dig og vise dig det. Du har et meningsfuldt og udfordrende arbejde, hvor du hver eneste dag anstrenger dig for at være god og udføre dine opgaver ordentligt - og du har et liv, fyldt med aktivitet og sjove gøremål. På mange måder er du en langt bedre udgave af dig selv, end da du fyldte 31. Du kender dig selv bedre og forstår så meget mere af, hvad der er væsentligt at satse på i det her liv. Du har mere kant nu end for 10 år siden, og det klæder dig, bl.a fordi det betyder at du, når bølgerne går højt og grunden under dig gynger, er i stand til at holde fast i dig selv og sige til og fra udfra dine kerneværdier, som du værner om og passer godt på.
Når du ser dig selv i spejlet, ser du en kvinde, som hviler i sig selv, har overskud til både sig selv og sine nærmeste og selvom du ønsker at mavedellen var lidt mindre og rynkerne om øjnene færre, så ved du udmærket godt, at det ikke er det, der tæller i det store regnskab. Ja, gu' er det hele da noget lort fra tid til anden, men du ved, at det hører med til et liv og selvom det af og til gør ondt i sjælen, så er du bevidst om at det gode liv ikke er lig med et liv uden modgang og sorg. Du er et priviligeret menneske, der næres af de mange skønne relationer, du indgår i - du har venner, der kan lide dig og mange som du ved, gerne ville lære dig bedre at kende, hvis du lod dem få muligheden for det.

Jeg håber, du får en superdejlig aften med dine veninder fra Århus og deres søde mænd og at du i dit nye år får grinet, danset og sunget lige præcis så meget, at du bliver ved med at  have det overskud, din hverdag kræver af dig.

Hjertelig tillykke med fødselsdagen gamle jas, skål og skide være med det, det skal nok gå alt sammen. 

De kærligste hilsner fra Helle

2 kommentarer:

Lotteriet sagde ...

Fedt at skrive et kort til sig selv. Sundt at få sat ord på alt det positive, vi trods alt omgiver os med, selvom det desværre ofte bliver glemt i vores travle liv.
Endnu engang tillykke med dagen!!
Lotte :O)

Anne Lotte sagde ...

Tillykke, og fed ide med kort til sig selv. Det vil jeg huske når jeg fylder år i april.