torsdag den 16. juni 2016

Bikinistudie

Vippede diskret hovedet ganske let forover, så jeg lige præcis kunne kigge ud over solbrillen, mens jeg hviskede til ham, der har en vielsesring magen til min, at jeg ville bruge de næste 10 minutter på at kigge på damer i bikini. 
Vi var i det lokale friluftsbad, og jeg havde netop konstateret at min bikini ud over at være fuldstændig forvasket i farverne, også med tiden var blevet så slap i elastikken, at den ikke længere holdt ordentligt sammen på mig de steder, hvor JEG er lettere slap i elastikken, om man så må sige.

Det stod derfor lysende klart, at jeg skal have købt mig en ny bikini.

Min plan var derfor, at jeg (diskret, på behørig afstand naturligvis) ville studere dette års bikini-tendenser hos mine artsfæller, for på den måde at komme nærmere en forståelse af, hvilken bikini en kvinde på min alder og med mine kropsformer (evt. mangel på samme) bør vælge. 

Så jeg kiggede. Og kiggede. På tykke, tynde, unge, ældre, storbarmede, fladnumsede kvinder i bikini.
Jeg sammenlignede højde, drøjde og brystmål med mig selv, og lurede på sorte, grønne, stribede, blomstrede, lavtaljede, højtaljede, tanga, halterneck, sporty og med eller uden indlæg. 
Jeg noterede mig mærke, farver og designs, for til sidst at gøre mig en lidt ømtålelig erkendelse, der fik mig til at hviske til min mand:

'Det viser sig, at det ikke er gjort med en ny bikini. 
Jeg må sådan set også ud og have mig en ny krop'.

Hvordan det projekt skal spænde af, gå jeg lige og lurer lidt på, og mens jeg gør det, har jeg købt en sort bikini med halterneck overdel (MED indlæg) og en sådan lidt shorts-agtig underdel. 

May the force be with me!

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Glæder mig til at høre den videre historie. jeg har valgt at tænke på alle de ældre kvinder jeg oplevede på en strand i Grækenland som ung. Her var deller i selvsving ud over bikinidelene, men hold op som de var ligeglade. De var skønne, smukke og lækre solbrune, så det går jeg efter :-)

Mit Helle sagde ...

Kære Lene,
Jamen den græske løsning, du nævner, kunne meget vel gå hen og blive aktuel her, for det er sør'me ikke nemt at kontrollere indtaget i en tid med stribevis af havefester, gillarrangementer, kagebord i SfO'en og hvad jeg ellers er rendt ind i i den seneret tid:)

KH Helle