tirsdag den 3. april 2012

Stemningsrapport

Mine kære læsere,
Det er mig en fornøjelse at præsentere jer for en stemningsrapport direkte her fra Region Sydjylland, hvor dagen allerede er flere timer gammel.





Lillepige + gæstebarn har væltet Build-a-bear-gardaroben ud over hele stuegulvet og har gang i en fed leg. Bamserne er på vej til fest og skal naturligvis klædes om til lejligheden.






Storepigen, nu med iPhone, hygger og slapper af. Ingen har rigtig talt med hende siden hun fik sin iPhone. Men ved at følge hendes færden på diverse sociale medier, kan vi konstatere at hun er glad og har det rigtig godt!
Mellempige er på fodboldsskole.






 Opvasken hober sig op. Ingen gør noget ved det og det lader ikke til at genere nogen. Når der ikke er flere rene glas, vil jeg overveje at tømme opvaskemaskinen.






Aftensmaden planlægges. Der skrives indkøbsliste.







Der hænger rent tøj til tørre allevegne. Når vi mangler tøj, henter vi det ude på tørrestativet. Den bluse jeg tog på i går, var godt nok ikke helt tør, men der var ikke lige andre. 




Mine løbesko er stadig våde, efter at jeg sank ned i mudder i skoven i forgårs. Hele min ene fod forsvandt i dynd og jeg havde nær aldrig fået skoen med op igen. Svup, sagde det.






Vores have ligner noget, der er løgn. Det har manden i huset tænkt sig at gøre noget ved senere. Lige nu er han kørt i Silvan.




Støvsugeren står midt i stuen. Ingen ved helt hvorfor, men vi antager at nogen havde tænkt sig at bruge den. Nogen har dog ikke afsløret hvornår.








Rugbrødet skal ud af ovnen nu. Pakkes ind i et vådt viskestykke og afkøles i to timer, før det kan skæres ud. Passer perfekt med at det bliver ved frokosttid.

2 kommentarer:

Lines linier sagde ...

Tak for dejlig stemningsrapport -- det lyder som om, påskeferien er, som den skal være :-)

rikkeheide sagde ...

Det lyder rart og hyggeligt!!
Her er det næsten det samme - bortset fra at min mand er på job (den stakkel) ;)