søndag den 8. maj 2011

Award

Der kommer hele tiden nye boller i min suppe! Ord, udtryk og vendinger, hvis eksistens jeg ikke kendte, da jeg i december besluttede at oprette min egen blog, flyver nu om ørerne på mig. Her sidder man bag skærmen og taster løs og lige der midt i det hele er der så en rigtig sød blogger, der skriver til mig, at hun har awardet mig. Og at jeg ikke behøver at tage imod awarden, hvis jeg ikke gider have den.
Hey, det gider jeg da  godt! Og jeg gider også rigtig godt takke for opmærksomheden til min giver Anne Lotte. Så er der regler og ting man skal gøre. Og her bliver det jo straks alvor. Alvor som i nu må jeg hellere tænke mig godt om. Jeg skal fortælle syv ting om mig selv og sende awarden videre til nogen andre. Den er i øvrigt her, jeg har haft den i lommen hele weekenden og har passet godt på den:


Here goes, syv ting om mig:

1. Jeg er venstrehåndet og ville så gerne have haft at et af mine børn også var blevet det, men de er alle tre højrehåndede. Ville gerne have  haft en lidelsesfælle med hvem, jeg kunne diskutere dåseåbnere, kartoffelskrællere, sakse osv.

2. Jeg har været bloddonor siden jeg var 18, og er også registreret som organdonor.

3. Min yndlingssalme er Kingo's "Sorrig og glæde". Den er så smuk, at jeg er ved at græde, når den synges i kirken.

4. Jeg er panisk angst for frøer og tjekker altid mine gummistøvler, inden jeg stikker fødderne i. At denne angst er meget irrationel, illustreres flot ved at jeg er nøjagtig ligeså bange for døde frøer som for levende!?

5. Jeg var en meget aktiv brevskriver som ung. Jeg havde mange pennevenner, men skrev også breve til Bono og til Thomas Helmig. Ingen af sidstnævnte skrev dog nogensinde tilbage.

6. Jeg elsker duften af lavendel. For min skyld behøvede der ikke være andet end lavendler og forskellige slags roser i min have.

7.  Jeg har sat mig det mål at kunne løbe 10 km inden året er omme.


Jeg giver awarden videre til følgende bloggere:

Lykkelig indefra, fordi Charlotte dagligt hjælper mig med at huske at lykken skal kunne mærkes i hverdagen, og fordi jeg er rigtig glad for hendes e-bog, som indeholder syv opskrifter på hverdagslykke.

Vand til vin, fordi Anne skriver nærværende og vedkommende, både om sin kirke og om sin tro og om sin skønne søn Samuel

Indeni Udenfor, fordi Line skriver for fedt. Og tit med den tørreste humør, som virkelig får mig til at smile.


Stjernestøv i silkeregn, fordi Eva skriver så levende at jeg tit kan dufte, høre og smage Istanbul i hendes tekster.

Verden set fra min hylde, fordi den blog SÅ MEGET fortjener mange mange flere faste læsere. GISP (?) skriver SÅ herligt.

Her kommer talen:
Kære jer, jeres blogs har hver især rørt mig og beriget min verden med stort og småt på den ene eller anden måde. Jeg håber, I vil tage imod min anerkendelse.
Skulle I have mod på at sende videre, må der syv ting frem om jer selv på jeres blogs. Og sende den videre til nogen, I synes fortjener anerkendelsen. Vil I helst være fri for den slags pjank & pjat, så er vi altså præcis lige gode venner af den grund!

4 kommentarer:

Anne Thompson sagde ...

IIhh, tak! Det er aldrig overgået mig før. Det vil jeg gerne tage imod - særligt med de fine ord, du sætter på min blog :-)

Kristines Dilemma sagde ...

OMG....Helle vi har flere og flere ting til fælles. Kommer fra samme egn, og er også begge venstrehåndede. Ved du hvad det værste ved at være venstrehåndet ? At vi meget sjældent får lov til at give hånd med venstre hånd.

Og tillykke med awarden, jeg har også fået den, men har ikke givet den videre endnu. Men jeg er vild med den måde du giver den videre på.

GiSP sagde ...

Altså sikke pæne ord. Der sad jeg i morges efter en nat med dårlig søvn og udsigt til en travl dag og et dumt tandlægebesøg og tænkte, at jeg da lige kunne sidde lidt ved computeren, inden dagen for alvor gik i gang. Og så blev jeg da lige pludselig helt glad. Tak for det. Jeg går lige i tænkeboks og ser, om jeg kan finde på 7 ting. (GiSP er såmænd bare noget med forbogstaverne i mine navne.)

Anne Lotte sagde ...

Hahaha, topfede oplysninger, i sær den med frøen. Den grinede jeg længe af :-)