tirsdag den 3. januar 2012

Hvis du mangler et argument...

for hvorfor det vil være godt for dig at gå i kirke, så får du et her:


Jeg synes, det er meget vanskeligt at lade være med at spørge sig selv, hvordan I hele-hule-helvede nogen er kommet i tanke om at lave sådan en undersøgelse. Og ikke mindst hvorfor? Tør du komme med et bud?


(NB: Notitsen er fra sidste uges udgave af "Søndagsavisen".)

5 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Nix, det tør jeg virkelig ikke. Spekulerer på, hvornår man har målt blodtrykket - er det før eller efter kirkegang? Og hvis det er efter, er det så i virkeligheden bare et udtryk for, at folk er blevet lidt søvnige?? Nordmænd kan være lidt mærkelige ;-)

Anonym sagde ...

Mon det har en sammenhæng med antallet af tømte glas af altervin?
Hej fra Rikke - vonge.

Maries bageri sagde ...

Det er nok fordi det er sådan lidt søvndyssende at gå i kirke :)
Seriøst er det jo fordi man gerne vil finde forklaringer på at nogen er sunde og andre ikke er. Og så analyserer man en masse data. Jeg er nu skeptisk over for konklusionen. Jeg tror at kirkegængere måske har et mindre udsvævende liv. Mere søvn (under og efter prædikenen), mindre sprut og røg. Og det er mere sandsynlige forklaringer på lavt blodtryk...

Anne Thompson sagde ...

Hmm. Ja, det er da et godt spørgsmål! Måske - udover de meget logiske forklaringer Maries bageri kommer med - kunne det handle om at de/vi, der går i kirke det mindste tillader os at sidde stille ned 1 time om ugen, hvor vi bare tager imod?

Kristine Sejr sagde ...

Bum bum , hvorfor mon jamen der findes jo mange grunde, men jeg nyder da at være i kirke, der er en sjælden ro. Og hvor tit er jeg så i kirke spørger du nok, jamen det er jeg når folk bliver døbt,konfirmeret,gift, og når de dør. hmm Jeg har lyst til at komme i kirke noget oftere, især nu da mit billede om hvad Gud er har ændret sig.