fredag den 15. april 2011

I have a confession to make

Jeg har slettet et blogindlæg, som hedder .... Argh, nu var jeg lige ved at komme til at skrive det, og det ville virkelig have været dumt af mig, for det var netop et ord afledt af indlæggets overskrift, som fik mig til at slette hele molevitten. Selve ordet optrådte flere gange i indlægget, som i øvrigt var sobert og handlede om et fotoapperat, der kunne tage billeder af sådan nogen.
Når jeg engang imellem lige tjekkede søgereferencerne til min blog, så var det nemlig soleklart at det ord, som oftest via google fører til Mit Helle, starter med k, slutter med e og har to s'er i midten og rimer på Susse. Og lur mig om ikke de google-søgere, som indtaster netop dette ord i deres jagt på interessante websider, er på udkig efter noget andet end mine skriblerier om alt og intet? Så man kan vel sige, at jeg har gjort  de folk en tjeneste, når de fremover slipper for at gå forkert hos mig.
Kald mig sippet og sart, men jeg kunne altså ikke lige have det. En blogerfaring rigere.

4 kommentarer:

Kristine sagde ...

Gad vide hvis jeg nu skrev ordet her, om de så også ville kunne komme herind. Men jeg gør det ikke. Jeg nøjes med med at skrive Susse. ;-)
Kan godt forstå du slettede det, et eller andet sted, men jeg tænker også at det kunne jo være at folk som nogle gange søger på ordet K rimer på Susse, de er vel også ganske normale mennesker som kunne have brug for noget der handler om alt og intet. Måske man bare skal til at konsekvent skrive Sisse og Susse når man mener F og K.

Kristine sagde ...

haha, jeg prøvede lige at lave en søgning på K og Helle, den kommer stadig frem i resultaterne, men siden eksisterer ikke mere, men i tilfældet af at du bliver helt nervøs hvis du kan se søgningen, så er det bare lige mig der skulle se om man stadig ku se...haha ku se det i resultaterne. God weekend herfra.

Helle sagde ...

Hahahah du er sjov :)jeg havde faktisk tænkt mig at lave samme tjek-test, så tusind tak fordi du nu har gjort det for mig. Også rigtig god weekend til dig...

Anne Thompson sagde ...

Klogere på blog-verdenen bliver man hele tiden. Kan godt forstå dit valg med sletning. Rigtig god weekend!