fredag den 7. september 2012

Kære fredag

Kære fredag.
Tak fordi du endelig kiggede forbi min uge. Jeg har spejdet længselsfuldt efter dig flere gange.
Altså, egentlig holder jeg også meget af dine venner mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, men i en uge som denne, hvor jeg udover at have drønende travlt på arbejde også har skullet være være assisterende voksen på alle mine børns fritidsaktiviteter, så begyndte jeg altså at længes efter dig. Min mand har arbejde som en hest hele ugen og ikke været meget hjemme, så det er dejligt at han er hjemme, når du kommer.
Husets trebørn,  er begyndt til svømning i denne uge, et barn har taget hul på fodboldsæsonen og dagen efter gymnastiksæsonen og et andet barn synger i kor og kom hjem med en lang liste over arrangementer, som jeg omhyggeligt har skrevet ind i vores fælles kalender, side om side med forældremøder, legegruppe-arrangementer, fødselsdage og alle mulige andre både sjove og kedelig ting, vi skal.
Så kære fredag, det er en træt Helle, der står her i døren og byder dig velkommen. Jeg har en lang arbejdsdag foran mig, men kom endelig alligevel ind i mit hus, sæt dig i køkkenet eller smid dig i sofaen - den stemning, du spreder i huset, elsker jeg at mærke i hele kroppen, når jeg kommer hjem i eftermiddag.
Mine børn elsker dig også, de har spurgt til dig flere gange i løbet af ugen, så jeg glæder mig til at vække dem om lidt og fortælle dem, at du er kommet.

Det gør jeg nu.
Ses, Helle

1 kommentar:

Lotteriet sagde ...

Helt vildt hyggeligt indlæg, jeg ved lige hvordan du har det. Også selvom jeg ikke har tre børn der skal begynde på en hel masse.
Nyd hele weekenden!!!

Lotte :O)