onsdag den 19. oktober 2011

Nogen, der ved hvor

og hvornår dm i overspringshandlinger finder sted i år?
Alene på denne formiddag har jeg uden tvivl kvalificeret mig til regionsmesterskaberne og er derfor klart videre til dm.

Klokken er 12.40 og jeg har været oppe siden kl. 7.30, spist morgenmad og afleveret Johanne i børnehave. Formiddagen havde jeg så planlagt at bruge på rengøring af stuen, men først skulle jeg lige ud at løbe. Tilbage fra løbetur måtte jeg så have et bad og så var jeg sulten og spiste lidt formiddagsmad, hængte en tøjvask op og ryddede lidt op i stuen, så her blev klar til rengøring. Jeg faldt over et blad, som jeg lige tjekkede ud og opdagede således en opskrift på en kyllingeret, som jeg vil lave i aften. Så jeg lavede lige en indkøbsliste.
Tanken om indkøb gjorde, at jeg huskede på en pakke, jeg skal have sendt fra posthuset, så den fik jeg pakket i en kasse, skrevet adresse på osv. Så var jeg blevet sulten og skulle have frokost - en sildemad med æg, som jo lige skulle koges. Altså ægget.  Efter frokost trængte jeg til kaffe og satte mig her ved computeren, hvor jeg blandt andet fortabte mig helt og aldeles i Amrits super fantastiske bogblog - besluttede at skaffe mig måneden bog "Dette burde skrives i nutid" af Merete Pryds Helle. Det krævede en tur på netbiblioteket, hvor jeg endte med at downloade den som lydbog. Har før haft gode læseoplevelser ved at lytte til bøger via min mobil. Hvordan var det nu man lagde de filer over i mobilen og hvor var usb-ledningen? Fandt ledningen i rodeskuffen og sad længe og baksede med at få overført lydbogen, det lykkedes desværre ikke ... noget med filformatet, der var forkert og i mellemtiden var min kaffe blevet kold, så jeg har lige været ude at lave mig en ny og nu sidder jeg så her og skriver, midt i en stue, der trænger uendelig meget til at blive gjort rent, men det er bare som om opgaven ikke rigtig vil løses!?
For om lidt skal jeg på posthuset, ud at handle og så hente lillebarnet og så bliver rengøringen nok først i morgen...

5 kommentarer:

Skt.Helena sagde ...

Haha Kender det altfor godt. Men se nu alt det adet du har nået i dag - så skidt da med den rengøring :-)

Skt.Helena sagde ...

var vist lidt hurtig på tasterne..
adet = andet

Lines linier sagde ...

Er du gal, jeg synes, at du er en aktiv overspringshandler. Mine overspringshandlinger består som oftest i noget, der kan skrives på mindre end en line (a la: sad ved computeren i 4 timer og slubrede kaffe!).
Jeg er sikker på, at alle dine overspringshandlinger er bedre givet ud end rengøring! Der bliver jo alligevel beskidt igen i løbet af Psssst = no time!

Mai sagde ...

Ja jeg tror altså heller ikke, du vinder den titel Helle: Ægte overspring er noget med at se morgen tv indtil man kan nyhedsudsendelsen udenad, sumpe rundt med morgenhår indtil det er for sent til, ar det rigtig kan betale sig at gå i bad den dag og lade vasketøjet vente til i morgen - det er jo bedre for miljøet :-)

Anonym sagde ...

Tak søde Helle ;-)