torsdag den 31. marts 2011

Interview med Hængt Kat

Godaften, Hængt Kat, har du tid et øjeblik?
Øh, ja det har jeg da, hvis det er okay at jeg taler, mens jeg kravler rundt under spisebordet? Jeg skal lige have fjernet de madrester, som gør at vores strømper klistrer fast til gulvet. Vi har nemlig ikke rigtig flere rene strømper, skal jeg sige dig, for hende, der vasker vores tøj er lidt presset for tiden, så... men jeg køber nye strømper til alle i morgen?


Det er helt ok, bare pas på du ikke knalder hovedet op i bordet, når du rejser dig. Kan du sige noget om de brændte poser, der ligger på køkkenbordet?


Argh, pis ja, undskyld. Jow altså ser du, det er lidt svært at forklare, men øhh, vi har været i gang med at lave popcorn i mikroovnen og det gik ikke lige efter planen...


Er du lige rar at uddybe det?
Ja okay, så får du historien: I går lavede jeg noget aftensmad, som mine tre døtre alle rynkede på næsen af, en gryderet med kartofler og skært oksekød... Det var de ikke så vilde med, så for ligesom at løfte stemningen lidt, så gav jeg børnene lov til at bestemme, hvad vi skulle have i dag, og de blev enige om hjemmelavede burgere. Så det fik vi her til aften. Stor succes. Mutti var i godt humør, så jeg tilbød at lave en burger til skolebørnene, som de kunne få med i madpakken i morgen (og scorede lige 100 ekstra p på morkontoen).


Men hvad har det med popcorn at gøre, gider du komme til sagen?
Hrmph, altså så satte jeg burgerbollerne til madpakkerne  i ovnen og begyndte at rydde af efter aftensmaden. Kom i tanke om at jeg lige skulle have en flyverdragt ud af vaskemaskinen og gik i kælderen for at hente den, og her opdagede jeg noget vådt tøj, jeg havde glemt at hænge op, så det ordnede jeg lige. Da jeg kom op i køkkenet igen, havde den 2-årige spredt indholdet af viskestykkeskuffen ud over hele køkkengulvet og de to store var skredet ind på deres værelser, så... Lidt efter så jeg, at der kom lidt sort røg ud af ovnen og det var så øhh, ja altså burgerbollerne. Der var kun de to boller tilbage og de var så blevet rimelig sorte og røg direkte i skraldespanden. Så madpakkestatus røg fra burger og tilbage til rubber med leverhakker og det faldt ikke i god jord hos børnene, så jeg skyndte mig at kaste en gang micro-popcorn ind i puljen for ikke at miste alle mine morpoint igen.


Har I virkelig spist tre poser popcorn?
Nej nej, vi har kun spist én, de to andre er ... øh, altså det er ikke mig, der har brugt mikroovnen sidst, så jeg havde ikke lige bemærket at den var skruet helt op på højeste temperatur, så de første par forsøg mislykkedes lidt. Nå ja, hvor der handles, der spildes!


Hængt Kat, på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er bedst og 1 er dårligst, hvordan vil du så sige, at din dag er gået? 


Jeg vil sige, at vi ligger omkring en 6-7 stykker, jeg synes jeg har klaret dagens udfordringer flot og har formået at udvise ro og overblik ... det meste af tiden. Nu har jeg desværre ikke tid til at snakke mere med dig, for jeg mangler lige at ... forberede noget undervisning til i morgen, og det skal helst være inden jeg trimler omkuld af træthed. Tak for nu og på gensyn.

6 kommentarer:

Mai sagde ...

Hey Kat - tak fordi du tog dig tid til interviewet. Håber hankatten snart kommer hjem.

mette sagde ...

Godnat og sov godt. Vis en film i morgen - det der forberedelse er stærkt overvurderet. Men weekend - det kan anbefales. :) sender god energi...

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Smiler stort og håber snart katten får tid til at smide sig på sofaen :-) Kh Charlotte

EVA sagde ...

hehe - griner stadig!
(med humor kommer man langt!!) :-)
Kh. og god weekend!

Kristine sagde ...

Håber du får tid og ro til noget Helle-tid i weekenden, bare 5 minutter kan gøre underværker.

Lise Skriver sagde ...

Respææææææækt!