tirsdag den 4. juli 2017

10 tegn på at jeg er ved at blive et gammelt røvhul

1. Musik
Er generelt bare blank på det nyeste musik, og hvad der lige rører sig. Ved ikke hvem nogen er. Spørger mine børn, og de forklarer tålmodigt. Lytter og prøver at huske, men dagen efter ved jeg stadig ikke, hvem nogen er.  Det hænger til dels sammen med den næste...

2. Hukommelse
Kan ikke huske en skid. Ved ikke hvor mine børn er, selvom de sagde, hvor de gik hen, da de gik ud. Glemmer oftere og oftere folks navne. Det er scary, for jeg har altid haft en hukommelse som en elefant. 

3. Telefon
Søger ofte råd og hjælp hos 17-årig og 14-årig, når iPhone driller. Hvis nogen har styr på den slags, er det dem. Deres overbærenhed og venlige smil, får mig til at føle mig 10.000 år gammel.


4. At falde i søvn
Det går bedst hvis jeg sover i min egen seng. En ordentlig nattesøvn har fået tårnhøj prioritet, og at sove på en luftmadras eller endnu værre et liggeunderlag har været no-go i mange år efterhånden. Jeg gider kun sove i telt, hvis det er med både madras og dyne. 

5. At vågne
Jeg (og mit yngste barn) har nået en alder, hvor jeg ofte kan sove ligeså længe jeg vil på en fridag. Gør jeg så det?
Noooot. Kan nemlig ikke sove længe mere. Vågner ved det mindste fuglefløjt og er ofte lysvågen ved sekstiden både lørdag og søndag.

6. De unges smag og stil
Den er stadig helt gal med mange teenagepigers øjenbryn? Der er simpelthen noget ved øjenbrynsmoden, jeg ikke begriber. Er det meningen at det skal ses så tydeligt at øjebrynene er tegnet helt op i panden eller skal vi tro at deres øjebryn rent faktisk SER sådan ud? I don't get it.

7. Støj
Uha, skru dog ned for det høje musik, hører man mig ofte sige, mens jeg skærer ansigt af ubehag.
Oplever desuden oftere og oftere at mennesker omkring mig larmer. De pruster, smasker, sluprer, snorker, hoster og snøfter så det næsten ikke er til at holde ud at høre på. 

8. Toiletbesøg
Kan ikke holde mig så længe som før. Er også tit oppe om natten. 

9. Påklædning
Foretrækker oftere og oftere praktisk og varmt tøj, fremfor lækker og smart. Bomuldstrus' med høj talje er eksempelvis langt at foretrække fremfor silke og blonder.
Ønsker mig også et par træsko. Det er så praktisk, når man lige skal i haven.

10. Gak og løjer
Kan ikke for godt overskue det, hvis der skal ske mere en én stor ting i løbet af en weekend. Er der fx. fest både fredag og lørdag aften, så er jeg helt henne ved tirsdag-onsdag, før jeg bliver mig selv igen. 

1 kommentar:

Marie sagde ...

Hej Mutti. Vil bare lige sige at vi altså er 18 og 15 år. Så punkt to med glemsomheden kan vi godt stå inde for :))

- Storepigen og mellempigen