mandag den 21. november 2016

Søndagstip #5

Dette tip er godt i en snæver vending, når man hurtigt og nemt vil vide noget om noget!

Vil man uden de store anstrengelser tilegne sig viden og forståelse om et emne, og ikke har tid, lyst eller ressourcer til at læse mange siders faglitteratur, så kan jeg på det varmeste anbefale, at man læser børnebøger om emnet. 

Således kom jeg hjem fra Amsterdam, ret optaget af kunstneren Vincent Van Gogh, og med en stor lyst til at læse og vide mere om hans liv, hans kunst og det med at han blev crazy og skar sit ene øre af. 

Men jeg har ikke mod på eller tid til at læse tunge kunsthistoriske værker, så jeg gik på bibliotekets hjemmeside og bestilte to børnebøger og en grafisk roman (moderne ord for tegneserie?), som jeg har råhygget mig med i denne mørke, regnfulde novemberweekend. 

Især den grafiske roman var vildt fed, den har både min ældste datter og ham, der har en vielsesring magen til min også med stor fornøjelse læst. 

Til børnebogen om Van Gogh hører også en cd-rom. Den har jeg ikke fået kigget på endnu. Herunder et par sider fra den tegnede bog om Van Gogh. På det nederste et af flere steder, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, hvor syg i sindet, manden til tider var. 
1 kommentar:

A + K = ♥ sagde ...

Den bog med tegningerne ser flot ud - er helt vild med farverne (:

- K