onsdag den 17. august 2016

Hverdag

Feriedønningerne har forlængst lagt sig, og hverdagens kombi af travlhed og trummerum er allestedsnærværende. 
Et nyt skoleår er i gang på anden uge, og jeg bruger en masse energi på at lære det at kende, få nye vaner indlært og lægge planer både på arbejde og hjemme. 

I haven skinner solen og æbletræets grene bugner af vidunderlige næsten modne æbler. 
Solen står lavt og himlen er blå, og selvom ferie er det bedste jeg ved i verden, så elsker jeg også hverdagen med dens cirkulære genkendelighed, faste struktur og vante rutiner. 
Ud over arbejde og skole (jeg selv som lærer for en 3.klasse, Storepigen i 2.g, Mellempigen i 8.klasse og Lillepigen i 2.klasse), så indeholder vores families aktivitetsprogram ting som fodboldtræning (Mellempigen og Lillepigen), svømning (Lillepigen), opvaskerjob i café og rengøring i tandlægeklinik (Storepigen), cykelture (ham der har en vielsesring magen til min), møder i biografudvalg (også ham), møder i festivaludvalg (him as well), styrketræning /body boost (mig), styrketræning/stram op (mig), aftengåture med kollega og kollegas hund (mig), for ikke at tale om indkøb, madlavning, rengøring og alt det andet shit, der medfølger når man er en familie med egen matrikel. 
I grunden ikke sært at jeg indimellem har svært ved at finde tid og især ro til at læse, blogge, tale i tlf med veninder, have dybe samtaler med ægtefælle eller bare sidde og glo ud i luften. Det sidste lykkes det mig nu næsten altid at finde ud af, og jeg får også lagt mig ned et par gange om dagen for at lave de udstrækningsøvelser for skulder og nakke, som jeg efterhånden ikke kan undvære. Øvelser, der sammen med 8-10 dybe vejrtrækninger er blevet en næsten meditiativ seance. 

Hverdag. I Got You. 


2 kommentarer:

www.skøreliv.dk sagde ...

Åh, jeg ku' godt tænke mig lidt kærlighed til hverdagskarma i min retning. Jeg er ikke fan af hverdagen, selvom jeg virkelig ville ønske, at jeg var. Survival of the fittest, er der nogen der siger - i mit tilfælde er jeg altså bange for, at det er hverdagen, som sejrer over mig.
Jeg elsker din have med sol og æbletræ, selvom jeg aldrig har været der :-).

Mit Helle sagde ...

Tak for sød kommentar :)