mandag den 7. marts 2016

Bevisførelse

Jeg havde sådan en stærk følelse af at have svigtet min krop, og at jeg derfor skyldte den noget.
Følelsen steg og faldt proportionelt med de dejlige tømmermænd, jeg vågnede med søndag morgen. Dejlige fordi de kom af en fantastisk aften i det herligste dameselskab: Det var tømmermænd brygget på Asti, tør hvidvin, Bailey, latterkramper og god snak.

Søndagen tilbragte jeg således på sofaen, og udover at kommandere rundt med mand og børn, foretog jeg mig intet hele dagen.

Det var derfor ikke min krop, der var træt søndag aften, det var mit hoved. 

Min krop trængte til frisk luft og til at røre sig, og jeg havde så dårlig samvittighed over at jeg ikke var udenfor en dør hele søndag. Deraf udsprang tanken at jeg ville stå ekstra tidligt op mandag morgen og løbe en tur.
For ligesom at betale kroppen, det jeg følte at jeg skyldte den.


Natten var uendelig lang, jeg sov elendigt, hvilket jeg faktisk næsten altid gør natten til mandag. Og det var som om, at der blev drysset et ekstra lag elendighed ud over nattesøvnen, for som jeg husker det,  vågnede jeg og kiggede på uret én gang hver time?

Således var dette virkelig en pragtpræstation (for mig) af de helt store:
Klokken er 10 minutter i seks, og jeg er klar til afgang. Men da jeg kom ud på gaden, fik jeg den tanke, at jeg kunne have snydt med uret fra køkkenvæggen. Tænk, hvis nogen troede at jeg bare havde skruet på viserne?

Ude i mørket tog jeg så et nyt billede, og kom i tanke om at snap-chat har en funktion, hvor man sætter ur på. Dette må derfor være det bedste bevis, jeg kan fremskaffe:

Og I får lige temperaturen med, nu vi er i gang!

Løbeskoene blev snørret, og jeg trampede rundt i byens mørke gader, hilste morgenfriskt på hundeluftere og renovationsarbejdere, og var i et uovertruffent godt humør, da jeg 6.30 væltede ind af vores hoveddør igen, og råbte god morgen til sød og glad familie.

Jeg gør det snart igen.

Har jo allerede mine onsdage, hvor jeg er endnu tidligere oppe, fordi jeg er på Pump Power hold kl. 6.15, men jeg vil også ud og løbe med morgenlyset. 
For det var megafedt.
Især bagefter.