lørdag den 30. januar 2016

God weekend

Hvad jeg går og laver, spørger du?

Joooh ... deeeet .... Mange ting, ser du, mange mange ting. Jeg arbejder. Mange timer om ugen. Og når jeg ikke arbejder er jeg bl.a nogens mor, nogens kone, nogens veninde, nogens datter. 

Og hvorfor jeg så ikke skrevet her i lang tid?

Altså ... øhhhh .... hvordan skal jeg forklare det, det er på en måde en kæde af forskellige ting. Lad mig prøve at skitsere:


  • Vi er i gang med en proces, hvor Lillepigens værelse og vores soveværelse skal byttes rundt, og i den proces skal begge rum renoveres og males. 

  • Først tømte vi vores soveværelse. Dobbeltsengen blev bugseret ind i den del af stuen, vi kalder kontoret, og her står den endnu. Lillepigens værelse er lavet færdigt, og nu er turen kommet til soveværelset. Så vi sover stadig i stuen.

  • Vores seng er mast ind i rummet mellem mit skrivebord og en sofa. Der er lige nøjagtig plads.

  • Det føles lidt som at overnatte hjemme hos nogen, når vi ligger der i stuen. 

  • Fordi sengen står helt op mod skrivebordet, er det meget vanskeligt at komme hen og sidde ved bordet. Der er næsten ikke plads.

  • På bordet står min bærbare pc. Den er lige nu (hvor jeg skriver fra den) tændt for første gang i 2 uger.

  • Min pc fungerer perfekt, dog har den én meget alvorlig skavank, og det er at batteriet ikke kan holde strøm i mere end 5-10 minutter.

  • Derfor er jeg afhængig af, at den er sat i stikkontakt. 

  • Er ellers typen, der ville elske at sidde i sofaen med min pc, men det bliver nemt noget juks, fordi jeg skal have ledning med.

Så jeg får ikke blogget, fordi min pc, som ikke fungerer uden ledning,  står på det skrivebord, som man ikke kan komme hen til pga. en seng, der står i rummet, fordi soveværelset er ved at blive malet, er det dét, jeg siger?


JA!

Men er det ikke bare en dårlig undskyldning? Jeg mener, kan jeg ikke bare flytte min pc hen til spisebordet eller skrive fra en anden pc, fx på arbejdet? Eller blogge fra min iPad? Forsøger jeg at få det til at lyde som om, det er helt umuligt for mig at komme til at blogge, mens sandheden er, at det er det ikke?

Muligvis.

4 kommentarer:

www.skøreliv.dk sagde ...

Det er faktisk ret krævende, det der med at 'funktionsbytte' rum (hvis man kan kalde det sådan). Vi var turen igennem for to år siden, så jeg er virkelig ikke misundelig. Det er ualmindeligt pladskrævende, fordi alt fra begge rum skal placeres i den resterende bolig. Samtidig skal der stadig være mulighed for passage, både for mennesker, men også til de møbler der skal fragtes rundt. Det kan godt for nogle udvikle sig til en mindre ægteskabelig krise (siger ikke at det skete hjemme hos os....)
God weekend!

HelleA sagde ...

Du har fuldstændig ret - også i det med 'ægteskabelig krise under funktionsbytning af rum' altså det har jeg hørt fra andre, hos os er alt fryd og gammen fra start til slut! Host host host host :)

Livsglimt sagde ...

Uanset om sandheden ligger mest på "ja" eller "muligvis" så har jeg faktisk savnet dig en lille smule. Jeg synes, at det er dejligt at du generelt er begyndt at Blogge oftere :-)

HelleA sagde ...

Tusind tak for din søde kommentar Lisbeth. Jeg foretrækker selv blogs, hvor der rimelig tit bliver skrevet nyt - så man følger med i at der sker noget på bloggen, så det huer mig ikke ret godt, når der går alt for længe mellem indlæggene her :)

At få at vide, at man er savnet - det giver stor lyst til at få skrevet en hel masse!

God søndag!