fredag den 28. februar 2014

Træk lige vejret, søster

En gang til en koncert stod min kæreste (nuværende: Ham der har en vielsesring magen til min) og kyssede meget intenst. Det var en svedig augustaften - tv2 spillede 'Så kys det nu, det satans liv' og vi kyssede og kyssede og kyssede. Så var der en mand (en tilfældig tilskuer), der trak mig hårdt i hestehalen (som dengang var meget længere end den er nu), så mit hoved blev krænget bagover og med et stort smil sagde han lidt fuldemandssnøvlende: 'Hey, træk lige vejret søster'

I den uge der lige er gået, kunne jeg godt have brugt at der var én, der trak mig i hestehalen og sagde 'træk lige vejret søster'. Ikke fordi jeg har kysset, for det har ved den søde grød (hej mormor med det udtryk) ikke været særlig meget. Højst nogle tantede farvel- og godnatkys.

Har haft en uge der, hvis jeg skulle sætte et billede på den, ville ligne noget i retning af en ottesporet motorvej. Det har været helt tosset på arbejdet. Møder og sådan. Og når jeg løber ind i sådan en arbejdsuge, er der rigtig meget der er typisk. Typisk at fastelavn ligger i netop den uge, og at det forventes at jeg som afdelingsleder for departementet 'Udklædning af børn' trækker et læs i den sammenhæng. Typisk at ham der har en vielsesring magen til min i samme uge også har megatravlt på sit verdens vigtigste arbejde, og typisk at han og jeg i stedet for at samarbejde og støtte hinanden så godt vi kan og får lortet til at køre, i stedet bliver perfide og smålige, hakker på hinanden og irriteres over hinanden. Typisk, ik?
Men ved I hvad, nu er jeg fløjtende ligeglad med det hele, for noget af det, jeg har brugt tid på i ugens løb, har været at lave en vikarplan for mig selv i den kommende uge. Jeg er der nemlig ikke, på arbejdet.

Vi pakker. (Den næste der spørger mig, hvornår det er, vi skal være i lufthavnen i morgen tidlig, sparker jeg over benet). 

Vi skal på ferie. Et sted hvor der er 28 grader varmt, så vi har været i bunden af skabene efter sommertøj.

Hus-sitterne skal nok ikke forvente at her er støvsuget, når de ankommer om en time, men jeg tænder gerne et fyrfadslys, så her ser hyggeligt ud.

5 kommentarer:

mette sagde ...

lyder skønno med ferie...

GiSP sagde ...

Suk, det lyder dejligt. Så er det bare lidt nemmere at overleve stress og travlhed, når der er noget godt i vente. (Må jeg komme med?)

Anonym sagde ...

Rigtig dejlig ferie. Glæder mig til vi ses igen. Kram

Anonym sagde ...

God ferie - og husk at trække vejret :-)

Kh Bolette

(Ps. Har altid store problemer med at bevise at jeg ikke er en robot. Måske er jeg en robot ???

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er jeg misundelig - det her gråvejr er ikke ligefrem sindsoprivende B-)Men oh well, i det mindste er der ikke sne. God tur!

- Anne