mandag den 9. december 2013

Ladies and gentlemen: Mr. Elton John


Når Rikke og jeg var blevet tilpas fulde og stemningen var særlig høj til én af de mange fester, vi holdt på kollegiet, så var der to musiknumre, der hver eneste gang røg på repeat. Året var 1991 og Rikke og jeg var uovervindelige. Især når vi var sammen.

Det ene nummer var REM's  "Losing my religion' (en sang jeg den dag i dag ikke er blevet træt af) og det andet var en liveoptagelse med George Michael, hvor han synger duet med Elton John. 

Don't let the sun go down on me.


Vi optrådte. Rikke var George Michael og sang hele første del af sangen i håndholdt mikrofon, typisk holderen til køkkenrullen, indtil gæsten introduceres - og jeg - som Elton John entrerede scenen og modtog et helt enormt bifald frapublikum.
Stod der i kulissen og ventede på min entré, og lige når jeg kom på scenen/dansegulvet og blev mødt af den store jubelbølge af klapsalver og hujen fra publikum, så elskede jeg livet, elskede at være ung og elskede at  være venner med og feste med Rikke.

Livet var her og nu. The sun ville ikke go down on me, så meget vidste jeg da!

Arhmen, prøv lige at hør det -  det er klasse -  og bliv endelig hængende til jeg ... eller øh jeg mener ... ELTON JOHN arriverer på scenen. 
1 kommentar:

GiSP sagde ...

Den er fantastisk. Jeg kunne allerede høre George Michaels stemme, da jeg læste din overskrift.