søndag den 7. oktober 2012

Støt ballerne

I går var det Lyserød lørdag - en del af kampagnen "Støt brysterne", lanceret af Kræftens Bekæmpelse.

Kæk, som jeg jo er, tænkte jeg at 2 timers træning for en 50'er som ovenikøbet gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, lige var hvad jeg havde godt af på en ellers ikke særlig interessant oktoberlørdag.

Og det var godt til mig, det er jeg slet ikke i tvivl om - og hvis jeg bliver det mindst i tvivl, skal jeg bare rejse mig fra stolen, for så mærker jeg mine muskler i ballerne, så det er lige til at skrige over.
Først var der en times zumba - jeg gav den fuld gas, havde masser af energi og knoklede så sveden haglede. Derefter fulgtes 30 minutters cirkeltræning, hvor der var rigtig mange øvelser der indeholdt forskellige variationer af squats, I ved de her fæle sataner:


Billedet er lånt her


For hunde da, det var hårdt!
Træningen sluttede med 30 minutters yoga og det gjorde godt at få strakt kroppen igennem, selvom jeg havde meget svært ved at komme ned i yoga-tempo. 
Der er noget med mit temperament og yoga, der ikke helt fungerer sammen, jeg har prøvet til ad flere omgange og vil det egentlig rigtig gerne, men det er SÅ svært for mig at 'mærke efter' og 'sende opmærksomhed til min rygsøjle' osv. De, der kender mig (og som har forstand på yoga) siger, at det jo netop er derfor, at sådan én som mig bør gå til yoga (for at lære, at mærke mig selv!?), og det afviser jeg ikke. Vil bare meget hellere noget med høj musik og masser af knald på! Jeg bliver i øvrigt også vildt stresset af musikken til yoga, synes det er så skrækkeligt at høre på!?
Nå, det var et sidespring.
Pointen i det her indlæg, er at jeg i dag har så megaondt i mine røvballer, at jeg ømmer mig højlydt hver eneste gang, jeg sætter mig eller rejser mig!

Men forhåbentlig er indsatsen ikke forgæves. Jeg trøster mig med dette billede, som i denne tid er i omløb på facebook. 
1 kommentar:

Maries bageri sagde ...

Hehe, jeg ved heller ikke (som i slet ikke) hvordan man sender opmærksomhed til sin rygsøjle!

Jeg går i en stor bue udenom yoga, så jeg forstår dig godt. Selvfed musik og en lærer der taler med lav messende stemme... Og så har man ondt (i ugevis) i muskler man ikke vidste eksisterede!

Hvorimod ondt i ballerne tror jeg altså har noget med squats at gøre ;)