fredag den 5. oktober 2012

Oktober, din møghund

Oktober er på mange måder en irriterende møghund. Oktober er mørke, kulde, regn og blæst. Oktober er våde fødder, kolde hænder og sammenbidt ansigt. Oktober er lyden af bilens vinduesviskere og blæst, der rusker i havens træer. Oktober er lange blikke mod vinduet og gad vide hvor længe det har tænkt sig at regne. Oktober er forfald. Forgængelighed. 
En tilstand. Oktober er en stemning. Farver. 

Når møghunden Oktober viser sig grimme fjæs og blotter sine tænder, så kan man enten lade sig æde råt, man kan flygte ind under en varm dyne eller man kan vælge at gå oktober i møde og sige 'nu tager jeg dig, fandeme'. Gør jeg det, kan det lykkes mig at holde af oktober. Det kræver overskud, gummistøvler og varme sokker - lys i vinduerne og tæpper, som vi kryber sammen under i sofaen.
Oktober kan tæmmes -  og når jeg endelig får den til at lægge sig til ro i varmen fra brændeovnen med udsigt til en en klar blå efterårshimmel, så ser den faktisk både sød og smuk ud.

3 kommentarer:

Lotteriet sagde ...

Uanset hvor meget oktober viser tænder, så husk:
Det er bare vejr!!
:O)

Birgitte sagde ...

Oktober er kun midlertidig :)

Inger Pedersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818