fredag den 20. maj 2011

Træt

Efter en god, men lettere udmattende St. Bededag, hvor der kun har været mig og the girls hjemme, aflæser jeg lige træthedsbarometret og konstaterer:

- At det var mega dårlig planlægning fra min side at placere skole-hjemsamtalerne i den samme uge som skolefesten. Altså lige bortset fra at jeg kunne afslutte hver eneste samtale med at sige, "vi ses jo i morgen til festen".

- At fem ugers græsenketilstand med pænt krævende job og tre børn giver et træthedsjetlag, der sidder helt inde i knoglerne mange dage efter.

- At fakta er, at den ene græsenketilstand har afløst den anden, for min kære mand kom hjem fra arbejde i Tyskland og trak næsten med det samme i arbejdstøjet. Fra nu og de næste mange dage frem handler vores liv om en festival, der løber af stabelen her i byen i næste weekend. 5.000 indbyggere bliver til 25.000 over en weekend!

- At mine store piger virkelig har fortjent den opmærksomhed, jeg har lovet dem i aften. De er hjælpsomme, tålmodige og rigtig søde og overbærende og klarer smukt at bo sammen med en mor, der føler sig som udkogt æblegrød og en lillesøster, der kan selv, vil have, ikke gider og skal bare lige...

- At jeg blev helt bekymret for mig selv, da jeg skulle afsted til skolefesten og bar vores microovn ud i bilen (den skulle bruges til at lave popcorn i til festen), var sent på den og skulle nå at give barnepigen en masse beskeder. Bl.a. denne her: Der står lasagne i køleskabet, det skal bare varmes. Det nemmeste er, hvis I varmer det i microovnen. Og barnepigen kigger på mig og siger: "jamen var den ikke den, du lige bar ud i bilen."

Virkelig flot Helle. Var der nogen, der sagde at jeg var distræt? Ellers vil jeg gerne selv sige det. Jeg er distræt.

- Min mand har sin fætter på besøg og de to er netop kommet hjem og er nu gået i køkkenet for at lave mad til os alle.
En lydkulisse af mænd, der griner, snakker og hygger sig er virkelig behagelig og jeg bliver i godt humør af at lytte til dem.


5 kommentarer:

Kristine Sejr sagde ...

Jamen for Sulan Helle, Jimmi og Rene kommer til Jelling Festival, dem hørte jeg jo meget da jeg i sin tid var barn, jeg anede ikke de stadig optrådte, og nu har jeg største lyst til stegt flæsk med persillesovs kartofler og rødbede!
en græsenke mor må godt være distræt, det forventes næsten af hende. Vær du bare glad for at du stadig står op.

Anne Thompson sagde ...

:-D God historie med mikroovnen! Jeg håber, trætheden i knoglerne fortager sig henover weekenden.

HelleA sagde ...

Kristine: Ja er det ikke vildt, at Jimi og René kommer til Jelling :) Men hey, de er jo voksne nu og slet ikke to søde blonde drenge, der synger om stegt flæsk med persillesovs... Eller er de?
Tjek lige:
http://www.jimiogrene.dk/bandet.php

HelleA sagde ...

Anne: Tak skal du have. Jeg er allerede meget mere frisk i dag.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.