lørdag den 30. april 2011

Hvor er der i grunden meget, man kan gå i...


Gå i opløsning
Gå i hundene
Gå i biografen

Gå i Brugsen
Gå i vandet
Gå i stykker

Gå i barndom
Gå i sort
Gå i kludder
Gå i baglås

Gå i kjole
Gå i kirke
Gå i teatret

Gå i sandaler
Gå i selvsving

Gå i døden

Gå i søvne
Gå i skole
Gå i haven

Gå i panik
Gå i hi
Gå i krig
Gå i koma

Gå i børnehave

Gå i tænkeboks
Gå i seng
Gå  i spagat

Gå i behandling
Gå i bad
Gå i forsvarsposition
Gå i ged

Gå i forvejen
Gå i gang

6 kommentarer:

Kristines Dilemma sagde ...

Bortset fra dit første ord, så har du ikke skrevet flere ord der starter med en vokal, det synes jeg godt lige man kunne tænke lidt over. Findes der mon ikke særlig mange ting man kan gå i som starter med en vokal. Underbukser..hmm
Hvad er det du skal gå i gang med?

Helle sagde ...

Hey, fedt at du har lagt mærke til det - det har jeg slet ikke selv set!? Til gengæld kan jeg se, når jeg kigger ned over min liste, at der er et fælles træk ved alt det, man kan gå i... Noget der gælder for dem alle, undtagen én, nemlig "at gå i døden"... (hvis man lige ser bort fra Jesus, i hvertfald). Er der mon andre end mig, der kan se det?

Helle sagde ...

PS. Jeg skal i gang med nogle kedelige praktiske ting, rydde op i køkkenet, gøre noget mad klar osv. At lave lister over ord er en meget yndet overspringshandling her i firmaet :)

Kristines Dilemma sagde ...

At man skal være levende for at gøre alle de andre ting, hmm alså man skal da også være i live for at dø. ;-)

Helle sagde ...

Haha, sådan kan man da sagtens se det! Hvad var det nu, jeg tænkte i går, da jeg skrev - jo, noget med at det man "går i" fører én hen i en tilstand, som ikke er varig. Det er noget, der er begrænset i tid... Og som holder op igen. Hvis du ikke forstår, hvad jeg mener, forstår jeg det godt :)
Derfor er den med døden en undtagelse ... det holder ligesom ikke op igen. Siden er jeg kommet i tanke om "At gå i kloster" og så falder sammenhængsteorien til jorden... pis...

Kristines Dilemma sagde ...

Jamen den holder jo stadig, for man kan jo godt stoppe med at gå i kloster...men tilgengæld sænker jeg ligt at når man først er gået i stykker og i opløsning, bliver man så ikke ved med at være der, sådan rent bogstaveligt, bare sådan for at være djævlens advokat ;-)