søndag den 13. august 2017

Okay arbejdsfordeling: Han knokler, jeg shopper

Jeg går stadig rundt med armene oppe over hovedet. Nyt arbejde og nyt køkken. Elsker begge dele højt.
Det nye køkken er kun delvist taget i brug. Vi har nemlig stadig ikke et spisebord, og der er ikke nogen lamper i køkkenet. Endnu.

Mens ham der har en vielsesring magen til min sætter lister op og finpudser detaljer, så shopper jeg møbler og indretter spiseafdeling. Den arbejdsfordeling er vi begge svært tilfredse med. 

Der står indtil videre 10 superflotte sorte stole klar og venter på at vi får leveret det spisebord, som jeg har fablet om konstant nærmest i både sovende og vågen tilstand, siden jeg fik tanken om at eje det ind i mit hoved. En tanke der satte sig uhjælpeligt fast. Derinde i hovedet. 
I første omgang blev vi enige om at bordet var for dyrt. Og jeg brugte derefter et par aftener på at pløje nettet igennem for alternativer, men jeg tog hele tiden mig selv i at lede efter borde, der lignede det, jeg drømte om, men når jeg fandt nogen, tænkte jeg at de ikke var ligeså flotte. Så prøvede jeg at søge efter bordet på brugtmarkedet, men forgæves. Ingen har det bord til salg, og jeg har konkluderet at det er fordi, man bliver så glad for det at man beholder det for evigt. Og med det argument købte vi et nyt. Som leveres i næste uge. 
Velkommen Poul Volther C35, designet for fdb. 


Jeg har også shoppet to barstole. Der gik der også en aften med. Hold nu op, der findes mange modeller og mange jeg synes var ret så kiksede.

Valget faldt på disse to fra Hay, og jeg sidder på den ene og skriver lige nu. I love it. 

Det er skide sjovt at få nyt køkken. Og dyrt. Og hårdt. Og dejligt. Ingen kommentarer: