tirsdag den 19. januar 2016

Hvor der er liv, er der lys...

Januar virkede nærmest truende, da den bankede på døren lige efter nytår. 
Insisterende på lidt ubehagelig 'tag-dig-dog- sammen'-agtig måde, så jeg havde ikke rigtig andre muligheder end gå ombord, og det gjorde jeg, mens jeg i mit stille sind bad til Gud om at turen gennem januar ville blive nådig, og at jeg ville nå sikkert i land på den anden side.

Nu ser jeg land!

Vi er halvvejs igennem januar. Jeg har med lettelse sat hak ud for fx. afslutning på inklusions-uddannelse, MUS-samtale, forældremøde og fødselsdag. Min egen fødselsdag, som bragte mig frem til det helt vildt pæne, harmoniske smukke tal 44. Sikke en lettelse det var at slippe for det grimme skumle primtal 43. 

(Fik jeg sagt at jeg har 'noget' med tal?)

Som sagt er vi halvvejs gennem januar, der kommer børnepenge i morgen, jeg har siddet ved frisøren hele eftermiddagen, uddannelsesbeviset ligger på mit skrivebord og dagene bliver længere, vi får mere lys. Jeg længes sådan efter lys. Og glædes derfor big time over snevejret, som sammen med klar himmel, frost og solskin, giver lige præcis mit absolutte yndlingslys, bare i for få timer om dagen. Jeg vil have mere.

Går ture, læser bøger og kravler i hi. Fryser, drikker te og ser tv. Tager sokker på, vikler mig ind i tykke halstørklæder og shopper skibukser på nettet. Står tidligt op hver dag, og for det meste med en følelse af at det stadig er alt for meget nat til at være dag, men kommer alligevel ud af døren hver dag. Og altid til tiden. 

7 kommentarer:

Mor-monsteret fra Skøre liv sagde ...

Kære Helle!
Jep, januar er november gange en million. Frygtelig, men bedre i år med lidt sne.... Vi ser også frem til børnepenge, frisøren tør jeg dog ikke bestille tid hos; de sidste to gange er jeg blevet syg, så nu får jeg straks kodet noget super-overnaturligt ind i det. Jeg dør med absurd langt og meget spaltet hår....
Kender godt det der med tal. Det har været meget vigtigt for mig at føde på rigtige datoer. I virkeligheden noget værre pjat. Men det ændrer ikke på det faktum, at jeg også langt hellere vil være 44 end 43...! Stort tillykke fra mig - HURRA!!

Livsglimt sagde ...

Hvornår mon du havde fødselsdag Helle? Jeg blev nemlig 44 d. 13. Januar :-)
Jeg er fuldstændig ligeglad med tal, men kan godt se at 44 er pænt :-)

Livsglimt sagde ...

Ved du forresten Hvordan det går med den enlige far uden bukser i dukkehuset? ;-)

Livsglimt sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Livsglimt sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mit Helle sagde ...

Hej du,
Jeg fyldte 44 den 12.januar!

Den enlige mand uden bukser, ja det er et godt spørgsmål, det må jeg hellere researche lidt på :)

Livsglimt sagde ...

Sjovt. Du er jo ældst så ;-)