tirsdag den 8. december 2015

Ville ønske

At det var juleferie NUUU.
At der ikke lå den her tunge dyne af træthed over mig konstant. 
At jeg tilbragte mere tid udendørs. I dagslys.
At det blev rigtig vinter. Som i koldt koldt koldt. Og gerne tilsat sne.
At mit energiniveau steg i takt med indtaget af slik og julegodter. Det synes ikke at være tilfældet.
At jeg var bedre til at høre efter når mine børn taler til mig.
At jeg var bedre til at høre efter når min mand taler til mig.


Trangen til at gå i hi er stor. Er lidt blæst bagover af julen, der invaderer mig fra alle kanter. 
Det har fx vist sig at der bor en nisse ved navn Egon Nisse i vores skur! Lillepigen ville teste om det skulle være tilfældet at vi har nisser på matriklen, og lagde et brev og fem pebernødder i skuret. Da hun senere på dagen kom hjem fra gymnastik og tjekkede skuret, var pebernødderne pist borte og føromtalte Egon Nisse havde skrevet en hilsen tilbage. Beviset var utvetydigt og begejstringen hos den syvårige var tårnhøj. Der lægges nu vilde planer for videre kommunikation med Egon. 

3 kommentarer:

www.skøreliv.dk sagde ...

Åhhhh, er SÅ meget med på ønsker om mere energi, og i særdeleshed den dér med at høre efter hvad Mand siger. Jeg tror jeg har fået sådan er filter, som sorterer al information fra ham fra.... Suk. Trænger også til juleferie!!!

Fruen i Midten sagde ...

Kan godt undvære kulde, men vil ellers gerne også ønske mig alle dine øvrige ønsker. Plus, at Gemalen hørte efter, hvad jeg sagde. Han har helt sikkert et filter, så han bare hører bzzzzz de fleste gange, jeg åbner munden ;-)

En nisse i skuret. Det er da sejt! Nu må I behandle ham ordentligt, så han ikke render af gårde og fx forvilder sig hjem i mine forældres skur, for der er vist ikke andet spiseligt end en stinke-ost ...

HelleA sagde ...

OTTE arbejdsdage har jeg tilbage - så er der JULEFERIE.
Hvad med jer?