lørdag den 31. oktober 2015

Og så må I i øvrigt have en dejlig weekend

De hersens posters, der florerer alle vegne på de sociale medier plejer ikke at interessere mig synderligt:  billeder der indeholder et sjov citat, kloge (overfladiske?) visdomsord, jokes eller pladder, som afsenderen synes giver så fin mening. 
Jeg plejer at bladre forbi dem uden at hæfte mig ret meget ved indholdet. Jeg vil endda gå så langt som til at indrømme at mange er dem er pænt irriterende... 
Så når jeg alligevel i går bemærkede to af slagsen på facebook, som jeg endda valgte at gemme og nu poster her, så er det fordi de lige præcist indrammede mig, sådan som jeg havde det, da jeg kom hjem efter en crazy uge på arbejde. 

Som indskolingslærer føles mine arbejdsdage ofte, som at holde to børnefødselsdage á tre timers varighed lige efter hinanden, vel at mærke med den ekstra tilføjelse at børnene forventes at lære noget som er synligt målbart, og at denne læring efterfølgende skal evalueres og sidenhen formidles til børnenes forældre. 

Det skal ikke læses som jammer, for det er det slet ikke, jeg siger bare at der nogen gange er så mange bolde i luften over mig, at jeg har allermest lyst til at kravle i flyverskjul under katederet i klassen. 

I går fredag var jeg så træt som en ondt år efter en som sagt helt crazy uge, og derfor var det med et stort smil at jeg fik øje disse to posters. Og når jeg sætter dem efter hinanden, så passer det sgu meget godt på min fredags-tilstand.
                          


                         Tilbage står nu følgende spørgsmål:

1. Hvad er den korrekte betegnelse for den type billede m citat, som jeg taler om i dette indlæg? Hvad hedder sådan en fætter?

2.Hvem røg ud af 'Vild med dans'? (Der var jeg forlængst gået kold.)

3. Hvornår kommer sæsom 4 af Orange Is The New Black på Netflix?

2 kommentarer:

Mor-monsteret fra Skøre Liv sagde ...

Hej Helle - jeg er GLAD for at du skrev til mig - det gav mig muligheden for at opdage DIN fantastiske blog!! Jeg har den største respekt for mennesker som dig i dit job! Jeg kunne aldrig klare så meget som en uge!! Du har al ret til at være træt.... Håber du får slappet lidt af her i weekenden - god søndag til dig 😀. Kærligst Mor-monsteret fra Skøre liv

Mit Helle sagde ...

Hej skøre Mor-monster :-)

Tusind tak for din kommentar. Den blev jeg glad for!