onsdag den 28. oktober 2015

Jeg vil gerne rette en særlig varm tak til:

- Den helt utrolig flotte og velproportionerede mand, der på bodyboost-holdet kl 6.15 i morges, valgte at placere sig skråt bagved mig. Når ens vækkeur ringer 5.17, og man med tunge trætte ben og virkelig grimt hår, møder op til en træningstime så tidligt om morgenen, så er det så absolut en formildende omstændighed, at have et flot stykke mandfolk at lurekigge på i spejlet. 

- Den kollega, der gjorde mig opmærksom på at der stak et mærke fra trusserne ud over kanten på mine jeans. Den slags gider vi ikke se på hos en skolelærer, vel?

- Mine tre døtre, der har brugt eftermiddagen, mens jeg sad til møde på skolen, på at skære to græskar ud og placere med lys i på vores trappesten. 

-DR for at sende en ny omgang 'Gift ved første blik'! Jeg sluger programmerne råt og hepper i denne sæson på Michael og Line. De er sgu da et godt match. Jeg kan i den forbindelse nævne at jeg er 100 % sikker på at ham, der har en vielsesring magen til min, og jeg ALDRIG ville være blevet matchet med hinanden i sådan et program, så om hvorvidt eksperimentet overhovedet kan føre til kærlighed, det er jeg meget i tvivl om. Læste dog at i den amerikanske udgave af programmet, er flere af parrene blevet sammen, så måske er danske singler mere kritiske og selektive end godt er? 

- Mig selv, fordi jeg endelig har taget mig sammen til at begynde på sæson 1 af House of Cards. Er hooked! Ja ja bevares, I andre har set den for flere år siden, men that's me: Håbløst bagefter - og endda på sådan en lidt distræt mormoragtig måde, som bestemt ikke får mig til at fremstå særlig cool. 

-Min datter på 16, der har lært mig at snapchatte. Hun har uden tvivl stor pædagogisk sans, for projektet holdt virkelig hårdt. Tror så til gengæld hun er rimelig træt af at modtage snaps fra mig, hvor mit hoved eksploderer, eller der kommer ting ud munden på mig. Jeg, til gengæld, har en fest med at lave dem. Ingen kommentarer: