lørdag den 13. april 2013

Mega plat

Jeg har de sidste par dage forsøgt at blive klogere på, om det er en iPhone 4s eller en 5'er, jeg skal kaste penge efter og folk har været rigtig søde til at sige deres mening både her, på facebook, og når jeg har talt med folk. 
Er jeg så blevet klogere på hvilken en model, jeg skal have?

Nej. Det er jeg ikke, men det bliver jeg.
At træffe store beslutninger (at bruge 5000 kr. til en telefon er i min verden en stor beslutning, ikke mindst fordi jeg ikke har 5000 kr.!) gør jeg det ikke over en nat. 
Jeg tænker længe over det, er opsøgende, spørger meget til hvad andre har erfaret og tænker så lidt videre over om jeg reelt har behovet for den ting. 
Ham der har en vielsesring magen til min synes jeg nøler og er håbløst langsom.
"Køb nu for fanden da bare den 5'er, har han allerede sagt flere gange", for i hans verden træffes beslutninger hurtigt, spontant og uden, at man tænker og rationaliserer i dagevis.
Derfor passer vi så godt sammen!
Havde vi begge været som ham, ville vores økonomi sejle væk med os på ingen tid - og vi ville leve fra hånden til munden og skylde meget mere, end vi allerede gør - og havde vi begge været som mig, ville vi  spinke og spare, gemme til natten og katten og leve et noget mere kedeligt materielt liv, end vi gør. 
Det kan også siges på en anden måde:

Der findes to slags mennesker: Spredere og samlere. 
Jeg er en samler, og min mand er en spreder!

Tilbage til overskriften: 'mega plat' - det er mig, der er det, for da jeg sad og læste iPhone-kommentarerne igennem igår, kom jeg simpelthen til at grine rigtig lummert på den der "det-sagde-hun-også-igår-måde, fordi jeg forestillede mig at det var noget andet end en iPhone, folk udtalte sig om:

Her er et udpluk af kommentarer og anmeldelser, så kan du helt sikkert godt gætte, hvad jeg  lummert forestillede mig, der blev omtalt, i stedet for en telefon:

'Jeg elsker den, den er superflot og dejlig at have i hånden'

'...og så gør det jo ikke noget, at den er lækker at se på og røre ved'

'...den nye er smallere og længere end den gamle, som er mere tyk i det, men de er begge rigtig gode at have i hånden'

'Den ligger  rigtig godt i hånden, er virkelig lækker, men det er irriterende, at den rammer min ørering, når jeg holder den op mod ansigtet'

Ha ha :)

Måske får jeg for lidt for tiden, for mine platte tø-hø grin fortsatte her til morgen, da Handy-Man-Jens udpakkede et kamera, der kan tage digitale billeder inde fra hulrum, bag mure osv.

Mig: Hvordan fungerer det?
Ham: Man stikker den her lange én her ind i et hul...
Mig: Ind i et hul, høhøhøhøhøhøhø
Ham: Hold nu kæft, hvor er du plat!

Gu er jeg så! Mega plat!

2 kommentarer:

Kristines Dilemma sagde ...

Tak for din plathed. Og grinet.
Jeg er virkelig snart træt af at skulle bevise jeg ikke er en robot på din side. Du ved jo jeg ikke er det. Får du meget spam hvis du slår funktionen fra?

Mit Helle sagde ...

Jeg har haft funktionen slået fra før og fik dengang rigtig meget (porno-)spam, men det kan godt være at jeg gør det igen, for det er da vildt ærgerligt, hvis det er så irriterende, at folk undlader at kommentere...
Personligt har jeg vænnet mig til de der robot-bokse, men det er da træls, når man skriver forkert flere gange i træk, fordi man ikke kan se, hvad der står ...

Tak for din kommentar, meget lidt robot-agtige Kristine :)