tirsdag den 4. december 2012

Blomsterberg-vinderen er trukket

Jeg er på vej i biografen for at se "De urørlige" - en film, jeg har hørt så meget godt om og glæder mig så meget til at se, at jeg er helt bekymret for, om den nu kan leve op til mine høje forventninger. Men inden jeg smutter, skal vi selvfølgelig have offentliggjort hvem der har vundet det bagesæt fra Mette Blomsterberg, som jeg fik i velkomstgave som ny abonnenet på Bo Bedre.

Tusind tak for jeres kommentarer - der er 14 deltagere i lodtrækningen og hvis jeg kunne, sendte jeg et bagesæt til hver eneste af jer!


Desværre har jeg kun ét at gøre godt med, så jeg har skrevet de 14 deltageres navne op på sedler, som jeg har lagde frem sådan her:


Herefter vendte jeg de små sedler om:Og kaldte Mellempigen frem fra stuen og bad hende kigge på de 14 sedler og vælge én:Hun valgte denne - og TA DAAAAH - vinderen er dermed udtrukket og det er Line (der har denne dejlige blog) som har vundet bagesættet.


Line: Send mig din adresse til Hellea{snabela}jellingnet.dk og jeg sender dig din præmie.

Men der er en gave mere. Mette skal have Bo Bedres julenummer, så hvis du også sender mig en adresse, så sender jeg bladet til dig. Det duer alligevel ikke til at tænde op i brændeovnen :)


Tak for jeres deltagelse alle sammen og hav en dejlig tirsdag aften, mens jeg fletter fingre med min mand i biografen.

1 kommentar:

Lines Linier sagde ...

Yay! Og hun glæder sig til at komme i gang!
Tak Helle - og Mellempigen :-)

KH
Line