mandag den 22. oktober 2012

Det går over

Jeg tror ikke, der er nogen dag på hele skoleåret, hvor både lærere og elever klynker og beklager sig så meget, som mandagen efter efterårsferien. Åh, det var så hårdt at komme op her til morgen, uhhh hvor er det blevet mørkt og gid vi dog havde en uge mere. Jeg har det svært med ynk. Og endnu sværere med brok, det tapper mig for energi at være sammen med sure mennesker, der konstant udtrykker misfornøjethed og utilfredshed. Får sådan lyst til at sparke dem i røven og sige de skal tie stille. Og glæde sig over at vi tilhører en meget priviligeret faggruppe, som hvert år kan holde fri i efterårsferien sammen med vores børn. Selvfølglig kan der være bunker af stile, der skal rettes, en ungdomsroman, der skal læses og et undervisningsforløb, der skal tilrettelægges, men vi har ugen til fri disposition og tilrettelægger selv, hvornår vi får arbejdet fra hånden.

Og ja, det er blevet mørkt om morgenen, men det er jo fordi det er efterår og snart vinter, det er tilbagevendende og det er midlertidigt. Det går over.

Jeg har selv øffet lidt over vejret i oktober og blev så lettet, da en læser i kommentarfeltet skrev: Husk, det er bare vejr.

Og at dømme efter mine elevers meget høje energiniveau i dag, så var der rigtig mange, der trængte til at komme i skole igen, selvom de måske selv mente noget andet!

2 kommentarer:

Lotteriet sagde ...

Jeg hader at køre bil i mørke og regnvejr og har brokket mig over det i stride strømme.
Lige ind til min datter sagde: "Mor altså, det kunne jo have været sne?!"

Det er nemlig bare vejr!!

Så nyd den indendørs hygge med stearinlys, strikketøj, varm cacao og familien.
Lotte :O)

Rikke sagde ...

TAK for dit indlæg!!
Hvor er det rigtigt og hvor har du ret :)