onsdag den 14. december 2011

Skål i tudekiks

Bloggen er ikke gået i vinterhi. Men der ses i denne tid en udpræget tendens til, at bloggens indehaver har trukket øv-hatten helt ned over øjenbrynene og ikke ligefrem oser af overskud og energi. Hun oplever, at den portion overskud, der er tildelt hver enkelt dag, fyres af på arbejdet og så er der ikke rigtig noget at give af efter kl. 16.

Hun har det godt, men er humørsyg og grådlabil. Der går fx rygter om at hun er set tude til Rasmus Seebachs sang "I mine øjne". Så har I ligesom en pejling på, hvor vi er.

Jeg tudede også til den nye Jane Eyre film. Og hævdede efterfølgende at alle kvinder har en iboende ulykkelig længsel efter Mr. Rochester. Og at denne længsel har godt af at blive fodret med love-stories.



3 kommentarer:

Mai sagde ...

Jamen Helledusseda - håber du snart har juleferie. Her i Århus har skolen kun to dage tilbage nu, det er jo helt vildt :-)

Pauseknappen sagde ...

Kender godt de perioder hvor vintertid, mørke, regn og travlhed, familie og livet generelt tager lidt mere af ens kræfter. Men Helle - op med hagen..den 21.dec går vi mod lysere tider!! Lige nu er det nærmest mørkt alle døgnets timer .
Kram!

Anne Thompson sagde ...

Jeg så en reklame den anden dag, der stod: "Idag er solen oppe i 7 timer. Du er på arbejde i 10." Det fik mig til at trække på smilebåndet af galgen-humor... Det er vist sådan det er. Godt det snart går den anden vej!