mandag den 6. juni 2011

Kejserens nye toiletpapir

Kids toiletpaper?
Så sidder man der på toilettet - i sin egen lille verden - og opdager ved et tilfælde, at det fra Fakta nyindkøbte toiletpapir ikke er noget hvilkensomhelst toiletpapir. Næ nej, det er BØRNEtoiletpapir. Man kunne derefter antage at dette papir så i flere henseender adskilte sig fra det produkt, der jo så må hedde VOKSENtoiletpapir... Det må være blødere? (Børnenumser er trods alt sartere end voksennumser) eller måske er formatet simpelthen mindre? (Børnenumser er trods alt mindre end voksennumser). Men jeg må skuffe jer. Der er INGEN forskel, ud over printet, som er en lille figur.  Mine børn er delte i meningerne om hvorvidt det er en mand eller et dyr. Til gengæld er de enige om at det er synd for ham, at han får lort i hovedet, når man tørrer sig med det papir.
Producent Lambi, hør her: Det her produkt er til grin. Et numsehul er et numsehul og en lort er en lort.3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Der står at det er børnetoiletpapir fordi det så vil berettige producentne og derved også butikken til at opkræve en højere pris for produktet. For det er jo specielt til børn - og så koster det mere. Som alt andet der er specielt til nogen....

Kristines Dilemma sagde ...

Det minder mig om en tale der blev holdt ved min fars 70 års fødselsdag, noget med en chef og røvhuller, og noget med at have røv i begge ender, eller sådan noget, man skulle nok have været der. Og så skulle man kunne huske det ordret, så ville det være sjovt.

Mai sagde ...

Hahaha! Du tror ikke bare, de har fået byttet om på bogstaverne så der skal stå skid? Altså hvis Løkke kan skriver vælfærd, så kan meget gå galt.