torsdag den 12. juli 2018

Podcasts jeg lytter til

For tiden nyder jeg at lytte til podcasts. Det er genialt at få noget mentalt føde ind gennem ørerne, mens man laver kedelige ting, som at lægge tøj sammen osv. 
Her er to som jeg i særdeleshed har været optaget af. 

Kan du anbefale mig én eller flere gode podcasts, så skriv meget gerne en kommentar.

Den brændende mand

Jeg er vild med podcasten 'Den brændende mand', hvor to journalister fra Radio24syv sætter sig for at optrevle historien bag en tragisk hændelse, der fandt sted foran Brøndby Rådhus i april 2014. 
En 40-årig mand satte ild på sig selv foran Brøndby Rådhus efter et møde på jobcenteret, men sagen fik nærmest ingen opmærksomhed i nogen medier og det kom aldrig frem, hvem manden var og hvorfor han begik selvmord på så tragisk en måde. Her er mange timers virkelig god journalistisk: Podcasten består af 25 afsnit af 55 minutters varighed.

Alt er nu

Den her podcast gjorde så usigelig ondt i hjertet, samtidig med at jeg blev fyldt med gode og kærlige tanker om at livet ér livet værd og at størst af alt er kærligheden. Jeg har den dybeste respekt for Titan og Stine, der modigt valgte at dele de sorteste og sværeste stunder i et ubarmhjertigt og nådesløst sygdomsforløb. 


5 kommentarer:

Birgitte B sagde ...

Jeg arbejder på Brøndby Rådhus og kender hele historien om den brændende mand. Jeg ved også, at Radio247 fik et påbud (eller hvad man kalder det) fra Pressenævnet for at bringe ukorrekte oplysninger i sagen. Kh. Birgitte

http://folkebladet.dk/2015/11/broendby-kommune-faar-medhold-i-klage-over-radioudsendelse/

Mit Helle sagde ...

Kære Birgitte,
Tusind tak for det link - jeg har læst artiklen og synes faktisk at det er helt fuldstændig fair at Brøndby Kommune har klaget over udsendelsens fremstilling af deres rolle i sagen.
Jeg er også kommunalt ansat og underlagt tavshedspligt, og det er jo altså en lovpligtig tavshedpligt og ikke bare lige fordi man ikke har lyst til at udtale sig. De MÅ ikke. Har du hørt udsendelserne?

Birgitte B sagde ...

Hej Helle. Nej jeg har ikke hørt den hele. En af mine venner er den mand som måtte løbe fra ham der brændte, fordi han ville ind på Rådhuset. Så jeg tror ikke jeg sådan er helt klar til at høre den. Selv om jeg nok burde.

Helle K. sagde ...

Jeg har lyttet til "Myrdet" af Richelsen og Grau, den er ikke færdig, der kommer nye afsnit hver onsdag.

Jeg lytter til "Mørkeland", der er mange afsnit, og der kommer hele tiden nye.

Jeg har lige hørt "Meget mere Matador", hvis man er fan er serien.

De to første er om seriemord, danske og udenlandske - jeg er jo vild med krimier.

Mit Helle sagde ...

Tak for inspiration <3