torsdag den 29. marts 2018

Fan af

Ud over at være big time fan af påskeferie, så er jeg i denne tid også vild med:

Big little Lies
Fed HBO-serie, som alle andre muligvis har set, men som først er kommet ind i min verden for ganske nylig. Serien, en poleret, men under overfladen dramatisk thriller, er baseret på Liane Moriarty's bestseller af samme navn, har store navne på skuespillerlisten. Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Laura Dern for bare at nævne tre. 
Vi har set den sammen, ham der har en vielsesring magen til min og jeg -  og vi var begge vilde med den. 

Billedresultat for big little liesBlækhat af Sissel-Jo Gazan
Selvom jeg ikke er begyndt at læse i den endnu, så gør alene forventningens glæde mig til fan. Jeg har med største fornøjelse læst Sissel-Jo Gazans andre krimier og elsker dem. Har derfor travlt med at læse en anden bog færdig, så jeg kan komme i gang med Blækhat.


Blækhat af Sissel-Jo Gazan

Så længe jeg lever
Jeg har altid haft et crush på Ole Bornedal, og været vild med de fleste af hans film. Den biografiske fortælling om sangeren John Mogensens liv med op- og nedture er absolut seværdig, omend selve handlingen er lidt tynd - det er Rasmus Bjergs skuespil i rollen som John Mogensen så til gengæld ikke. Han spiller formidabelt!


Billedresultat for så længe jeg lever


Spiir
Budget-appen Spiir har jeg kendt til længe og hørt andre fortælle begejstret om, men vi er først lige begyndt at bruge den for en måneds tid siden, og du godeste hvor jeg ærgrer mig over, at vi ikke forlængst gjorde det. Hvis man på nogen måde har brug for bare lidt mere overblik over sine økonomiske eskapader, så kan jeg virke anbefale Spiir. 

Billedresultat for spiirChokoladetærte fra Arla
Se opskriften lige her
Smager himmelsk og er SÅ nem at lave. Hvad mere kan man forlange af en dessert?

Billedresultat for chokoladetærteTakker
Det' ingen hemmelighed at jeg elsker Thomas Helmig. Er stadig på røven over teksten til sangen 'Takker' fra hans nyeste album. Jamen for fanden da!
Billedresultat for helmig takker


Hvis du nu skulle fremhæve en serie, en bog, en film, en app, en opskrift og et musikalbum, hvad ville du så vælge? Opfordring hermed sendt videre!

2 kommentarer:

Maude // skøreliv.dk sagde ...

Har du læst 'Store små løgne'? Den er fantastisk som bog - jeg sluger alt af Liane Moriarty. Desværre ser jeg ikke meget fjernsyn, men jeg elsker en god bog - f.eks. Leonora Christina Skovs 'Den, der lever stille' kan klart anbefales. Rigtig god påske! ❤️

Anonym sagde ...

Jeg var begejstret for Blækhat, den er mindst lige så god, som de andre bøger, hun har skrevet.
Af nyligt læste bøger kan jeg anbefale Harpiks af Ane Riel samt Dødevaskeren af Sara Omar, begge bøger der giver stof til eftertanke.