torsdag den 21. december 2017

At være et ordentligt menneske

Indlægget her handler om at jeg siden sidste blogindlæg har været i de lokale medier, fordi jeg brænder for et sag langt ind i hjertet. Sagen handler om mennesker, der står mig nær og om at jeg synes det snart er på tide at vi får noget medmenneskelighed tilbage i dansk politik. Jeg beder om i denne søde juletid at det snart kommer på mode igen at været et ordentligt menneske.

Så kom juleferien til mig, eller jeg kom til den, nu er den her i hvert fald og vi er allerede på dag 1 svært gode venner, den juleferie og mig. 

De sidste par uger har været temmelig følelsesladede, fordi jeg igen har været aktiv i sagen om Mellempigens skønne veninde og hendes familie, der efter 8 år i Danmark står til udvisning. Sagen er lang og indviklet og fyldt med facetter, men for mig og mange af de mennesker, jeg er omgivet af her i vores lille lokalsamfund, er den forlængst kommet til at handle om noget, der rækker meget længere ud end bare denne enkeltsag. 

Jeg udtaler mig til sidst i dette indslag fra TV-SYD og fik i denne denne artikel fra Vejle Amts Folkeblad langt mere positiv respons end de negative, der selvfølgelig også kommer frem i sådan en sag. 

Juletiden i år kommer for mig til at handle særlig meget om noget så 'old school' som næstekærlighed og medmenneskelighed. For når vi mennesker rækker ud efter hinanden, sker der noget meget smukt og meningsfuldt.

Ingen kommentarer: