søndag den 22. december 2013

Hilsner til Helle

Kære Helle.
Jeg føler mig brugt. Overbrugt. Det har været fedt at være fremme så meget på det sidste, men nu er jeg træt og har brug for pause. Mine reserver er brugt op, og jeg har ganske enkelt ikke mere at byde på. Glædelig jul fra dit dankort

Hej Helle.
Du åbner mig hele tiden, så jeg har svært ved at holde kulden.  Er glad for din interesse og ved, at jeg bliver fyldt til randen i morgen, så hold dig ikke tilbage.
Kærlig hilsen dit køleskab.

Kære Helle.
Jeg er sgu lidt skuffet over dig, må jeg indrømme. Vi havde ikke været hjemme i mere end 10 minutter fredag eftermiddag, før du udtalte dig nedladende om mig og sparkede mig om bag døren, hvor jeg så kan stå til det engang lige passer dig at tage mig frem igen. Jeg passer på alt dit lort hver eneste dag, og så er det takken?
Mvh din skoletaske

Kære Helle.
Du har siddet lige rigelig på mig her i december, så kan vi skifte kurs? Jeg frygter lidt at du sætter dig tungt på mig i sofaen henover julen og ikke får viftet og vrikket nok med mig. Gider ikke være større. Og sig lige til din mand, at han gerne må klappe kærligt. 
Hilsen din røv

Hep hey, du der Helle.
Vi vil altså mega gerne luftes i din juleferie. Gerne hver dag! Og du VED jo at jo oftere, du bruger os, jo bedre har du det. Husk det nu. Ikke alle de skide undskyldninger, tudefjæs. Dårligt vejr, ondt i ryggen, alt for travlt, mørkt whatever. Glem det og kom afsted.
Hilsen dine løbesko.

Godaften i stuen Helle.
Når du nu siger at du har så meget på hjerte, så skriv dog kvinde.
Hilsen din blog.

Weeheee!
Tag mig, nej tag mig, du lovede at det skulle være mig næste gang!? Mig har du været i gang med, men så blev jeg bare sat tilbage fordi du havde åh så skidetravlt. Vi vil dig så gerne alle sammen.
Knus fra bøgerne i reolen.

Glædelig mig!
Du kan ikke komme udenom, du kan ikke slippe. Så tag mig, nak mig, æd mig og NYD mig. Det gør dine nærmeste jo, så hop med, giv dig hen og lad dig forføre.
Hilsen julen.


4 kommentarer:

Lotteriet sagde ...

Årh hvorfor kan jeg ikke finde ud af at skrive sådan et indlæg??
Kanon godt skrevet!!!
Rigtig glædelig jul og nyd nu det hele !!
Lotte :O)

GiSP sagde ...

Glædelig jul!

mette sagde ...

Skønne julehilsner - mange af dem kunne være skrevet til mig ( de fleste faktisk - nærmest dem alle sammen....) Glædelig jul - vh Mette :)

HelleA sagde ...

Tak for jeres kommentarer alle tre og glædelig (bag-)jul til jer osse ;)