tirsdag den 1. januar 2013

Goddaw '13, vær velkommen

Først: Kagen blev fantastisk! Så er det slået fast - opskrift fra forrige indlæg hermed anbefalet. Følg den til punkt og prikke, så bliver resultatet super og dine gæster vil slå hænderne sammen og sige "neeeeej, hvor er den lækker" mange gange, mens de spiser. 


Dernæst: Som jeg engang har skrevet om her, har jeg noget med tal. Pæne tal og grimme tal. Gode tal og dårlige tal. Jeg lider ikke af OCD, men kan godt genkende lidt af det, som hos OCD-mennesket kan kamme helt over.

13 er ikke et godt tal.
Derfor skal jeg lige vænne mig til, at vi nu skriver 2013. 
13-tallet opvejes heldigvis af både 2 og 0, som jeg godt kan lide. Især 2, som er mit yndlingstal. På den måde går det an. Havde årstallet heddet 3013, ville jeg have accepteret at leve med det, fordi der er to 3-taller og det er godt, når der er to ens.

Når jeg støder ind i de dumme og dårlige tal, så finder jeg altid en løsning for hvordan de kan gøres gode - lægger dem sammen, snupper en tværsum, ganger dem op eller andet. Det passer godt sammen med sådan som jeg er - prøver at få dårligt vendt til godt og give plus til minus.

2013 din røvbanan, jeg snupper selvfølgelig dig med.
Jeg laver af princip ikke nytårsforsæt, for jeg bliver så sur på mig selv, når jeg alligevel ikke kan overholde dem, men jeg har alligevel en indre liste over ting, jeg gerne vil have mere af i det år, vi i dag har taget hul på:

Jeg vil danse mere og råbe mere, og det bliver nok råbe som i råbe op. Gøre opmærksom på ting eller sager, der fortjener at blive gjort mere opmærksom på

Jeg vil tillade mig selv at græde mere, fordi gråd forløser på samme måde som latter og fordi jeg er blevet for god til at holde tårer tilbage.

Jeg vil kramme mere og kysse mere. På mine børn især, men også på min mand som

Jeg vil være mere sammen med i tosomhed. Ønsker mig nærvær og hengivenhed til at pleje den kærlighed han og jeg har sammen.

Jeg vil også ligge mere i sofaen og lade skidtet ligge. Huske at der er mange ting, som giver mere mening end at rydde op og sætte ting i lige rækker.

Lige rækker.
'13 er et skævt tal og jeg vil have et skævt år. 
Skævt som i 'ikke-bare-endnu-ét-i-en-lang-række-af-år', men et år, der godt  må godt stikke ud. 
Og nu vi er ved de skæve tal, så fylder jeg 41 i '13 og det er da nærmest så skævt som det kan blive.

Min nytårsaften var én af de bedste ever. 

Derfor skal 2013 mere end noget andet dedikeres til gode venskaber: De lige, de skæve, de sjove og de meningsfulde. Venskaber, som vi skal huske er som planter, der kræver flittig vanding og næring. 

Værtsskab. Venskab. Fuldskab. Kosteskab. 

Godt nytår og tillykke til min blog, der fyldte 2 år d. 29.december. 
Nogen idéer til hvordan vi skal fejre det? Her på bloggen altså?

7 kommentarer:

mette sagde ...

Godt nytår - og ja, 13 er totalt skævt. Vi tager det som det kommer :)

Carina sagde ...

2013 er det første år siden 1987 uden 2 ens cifre :)

Godt nytår til dig og familien.

Mit Helle sagde ...

@Mette: Hvor har du ret - der er ikke andet at gøre end at tage det, som det kommer. Godt nytår til dig også!

@Carina: Guud ja, hvor SJOVT, det har jeg ikke tænkt over før nu (men har valideret oplysningen ved at se alle årstal siden 1987 for mit indre, for kunne det virkelig passe, ja det kunne det!)

Anonym sagde ...

Rigtig godt nytaar.Og hjertelig tillykke med bloggen, det maa fejres med en slags status opgoerring og nogle tilbageblik.

Kh Lone

Mit Helle sagde ...

Tak for din hilsen, Lone - og godt nytår til dig!

Haveheksen sagde ...

Jeg er vildt begejstret for din blog. Hvor skriver du bare godt:-)

Og nu er jeg gået fra at være fast læser til evigt dedikeret......
Tænk at der er en anden end mig der har det lidt svært med det der tal 2013....2012 var sådan et dejligt glad, rundt og varmt tal....2013 er lidt skævt og kantet.
Jeg bliver også 41 år i 2013 og det kan man jo næsten ikke. Det stritter jo i alle retninger:-0

Mit Helle sagde ...

Kære haveheks!
Tusind tak for din dejlige kommentar og velkommen i klubben af os,der har det svært ved skæve tal :) Du har helt ret - at fylde 41 i 13 er virkelig skidt, så derfor har jeg også inviteret en masse gæster, der kan hjælpe mig over den tærskel på min fødselsdag (som er næste lørdag)

Mange hilsner fra Helle