fredag den 9. november 2012

Man kommer langt med...

Når man har en mand, der rejser meget med sit arbejde og eksempelvis har været væk det meste af denne uge, således at man har holdt røven op på en hel familie og alene stået for alt det praktiske, så er der to ting, som gør at sådan nogle dage til dage alligevel bliver gode dage, der er alt sliddet værd:


1) En fantastisk veninde, der kom forbi og lavede aftensmad til børnene og jeg, mens jeg var med to af dem til svømning. Det var guld værd og jeg er så taknemmelig.

2) En mand, der kom hjem midt i nat og ikke gik i seng med det samme, men i stedet skramlede rundt, åbnede skabe og skuffer, så jeg vågnede og var meget tæt på at råbe "Hvad er det, du leder efter", men i stedet faldt jeg i søvn igen og mødte her til morgen denne på badeværelset:


Som indeholdt det her:
Jeg siger det bare: Man kommer rigtig langt med gode veninder og Kenzo!


Rigtig god fredag!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Helle

Uha, en dejlig morgenoverraskelse ....
Rasmus rejser næsten ikke mere, men lige præcis for et par uger siden kom også den Kenzo hjem til mig fra en rejse - SÅ god ;-))
Kh Christina

Mille sagde ...

Og søde mænd!

Min overraskede mig med nybagt æbletærte og et færdigt køkkenvindue den anden dag. Så kan man altså godt klare, at de er meget hjemmefra.

familiendanmark.bloggersdelight.dk sagde ...

Kom lige forbi din blog - den bliver føjet til min barselslæsning (er også selv lærer).
Alene det, at din mand overrasker uden at være blevet tilskyndet til det, er i sig selv super flot. De fleste mænd jeg kender overrasker slet ikke. De gør bare det konen har sagt de skulle. Heldigvis ikke min egen - han har så småt lært det.

Anne Lotte sagde ...

Ting bliver generelt bare nemmere med et godt netværk (og Kenzo ;-)
Det er jo en klassiker, kan huske jeg havde den engang og jeg brugte den helt op! Fantastisk parfume.