torsdag den 16. juni 2011

Og hvad med dig, hvad laver du så?

...et klassisk spørgmål, når man falder i snak med et menneske, man ikke kender. Og den adspurgte svarer så, at han er ingeniør, tandlæge, vvs-mand, frisør, arkitekt eller noget helt syvende.

Som for eksempel udbrudskoordinator!

I morges, da jeg kørte på arbejde og lyttede til P3-nyhederne i radioen, var der et indslag om de bakteriebefængte grøntsager, der hærger Europa i denne tid.

Til at udtale sig om sagen, stillede man direkte telefonisk igennem til udbrudskoordinator (prøv at sige ordet nogle gange, det lyder bedre og bedre for hver gang), Morten Lisby, der harcellerede over fødevarebutikkernes ringe egenkontrol.

Resten af min køretur  sad jeg og smagte på titlen 'udbrudskoordinator'.

Tænk, hvis hans arbejdsområde ikke kun gjaldt for bakterieudbrud - men også omfattede andre typer udbrud ... Skoldkoppeudbrud, vulkanudbrud, vredesudbrud... så havde han nok at se til i løbet af en arbejdsdag, hva?

Hvad er det modsatte af udbrud?
Indbrud?

Kan man så også være indbrudskoordinator?

5 kommentarer:

sonja sagde ...

;)

Kristines Dilemma sagde ...

Åh Helle dit Finurlige kvindeske.
Jeg kan godt li du har samme tanker som jeg har, som fx jeg har tit tænkt lignende tanker. men lige nu kan jeg ikke huske noget som helst.
Øv! For jeg er sikker på at du ville forstå.
Nåå jo om det modsatte af en modsætning er en medsætning. Og om jeg så kan dig at du er min medsætning fordi vi ikke er modsætninger? Fordi vi fx. begge er kvinder. Men tænk at være ens medsætning. Det ville da være det smukkeste man kunne være.

Kristines Dilemma sagde ...

kan jeg dig? ;-) Der skulle stå "om jeg kan sige"

Godt du ikke er dansklærer....;-)

Mai sagde ...

Får lige et billede af en, der koordinerer vredesudbrud: "Ja det er godt med dig der yderst til højre, nu har vi hørt dig. Næste, du må gerne gå amok nu, men med lidt mindre fråde om munden. Tak."

Kirsten sagde ...

Indbrudskoordinator.....Sådan nogen tror jeg mest man finder i Vestre Fængsel og i Horserød???