tirsdag den 24. maj 2011

32 år

Tror altså billedet er noget gulnet med tiden, for jeg var ganske vist rødblond som barn, men synes ikke, det var så udtalt som på billedet, hvor jeg er syv år og lige begyndt i 1.klasse.  Det er min mor, der har klippet mit pandehår.

Jeg har engang læst om mit stjernetegn Stenbukken, at stenbukkekvinder bliver smukkere og smukkere med alderen.
Og at dømme efter disse billeder, så tror jeg faktisk at det passer. Der er 32 år imellem billederne, så hvis udviklingen fortsætter, bliver jeg forhåbentlig en meget pæn 75-årig!

Skrevet på en dag, hvor jeg netop har siddet og mindes en kommentar om mit udseeende, som min kære lillebror (der i dag er en 36-årig skøn familiefar) stak mig en aften, jeg var på vej i byen. Læs min kommentar til Marens indlæg her.

3 kommentarer:

Kristines Dilemma sagde ...

Jeg tror alle billeder fra den tid viser børn med rødligt hår. Og bestemt kvinder bliver altså bare smukkere med alderen. Så nå vi er 75 år, så bliver vi for lækre til love, haha.

Anonym sagde ...

Ved du hvad Helle, lige da jeg så billedet og inden jeg havde læst hvad indlægget handlede om, nåede jeg lige at tænkte at du ser rasende godt ud på det billed...så yes, hvis udviklingen fortsætter bliver du bestemt sindsygt smuk som 75 årig :o)
Kh Rikke, som selv er stenbuk ;o)

Mille sagde ...

Du var nu også ret sød at se på som 7-årig.