lørdag den 30. april 2011

Seksogtyve

faste læsere har jeg nu. Så fedt at nogen gider læse, hvad jeg skriver. Den sidstankomne læser er ikke Mr. Hvemsomhelst. Så langt fra som det kan blive. Det er nemlig min Jens. Som er Mit Livs Store Kærlighed og som jeg på tirsdag har været gift med i tre år. Med sin udprægede glippofobi (=angsten for at gå glip af noget) er det overraskende, at han har ventet så længe med at melde sig som fast læser!

Hvorom alting er, så må det netop på denne dag været på sin plads at vise et billede af den rose, Jens gav mig i fredags. Jeg blev så glad for den smukke rose, at jeg helt glemte, at jeg var sur over, at han kom så sent hjem på en fredag.Arggh, det er svært at fastholde muggenheden over, at han skal ud at rejse med arbejdet i to uger fra på mandag og dermed ikke er hjemme på sin bryllupsdag. Mest synd for ham, for jeg har besluttet at det skal fejres med eller uden mand: Har booket barnepige og tager ud at spise og i biffen med Verdens Sødeste Veninde.

4 kommentarer:

Kristines Dilemma sagde ...

Neeeej Helle, skal vi ud at spise, det har du da ikke fortalt ;-) Ønsker dig god fejring, og egentlig kan man sige fejrer du jo egentlig din mand nok i løbet af de 3 år (Bortset når han er ude at rejse) så det giver faktisk mening at du fejrer det med din veninde. Tillykke med de tre skønne år. På forhånd.

Helle sagde ...

Kristine, du har fuldstændig ret - han bliver fejret så rigeligt til hverdag :)
Dejlig søndag til dig.

Louise Aaen sagde ...

count it 27... Sikke en dejlig blog, du har. Jeg har opdaget den via vand til vin :-)

Jeg har blogget siden 2004 og har ofte skrive[blog]kering, men du har lige mindet mig om hvorfor jeg gør det

Glæder mig til at læse med

Helle sagde ...

Kære Louise!
Velkommen til - det er dejligt med nye læsere! Jeg vil straks besøge din blog.
De bedste hilsner fra Helle