lørdag den 12. marts 2011

Tid til at blogge?

Jeg skal være ærlig at indrømme, at det på det seneste har knebet gevaldigt med tid til at sætte mig i fred og ro og skrive til min blog. Er vildt imponeret over så mange, der har tid/overskud til at skrive hver eneste dag. Det kan desværre ikke lade sig gøre for mig, omend jeg ville ønske at det kunne. Kan se at jeg nok burde have overvejet at sige mit job op, inden jeg begyndte at blogge!


Den seneste tid har været rigtig travl, og min mand har været udenlands med sit arbejde. Det har jo så ladet mig tilbage på matriklen med tre børn og et fuldtidsarbejde, der kræver en del. En hverdag, der begynder kl. 5.50 og slutter ved 22-tiden med at jeg sidder og sover i sofaen. Det er noget nemmere at få læst andres blog's end at skrive i sin egen - kan sagtens sidde og hoppe rundt fra blog til blog, mens ungerne ser Disney Sjov, men at kreere længere gennemtænkte indlæg, det kræver tid og ro.


Hvordan får I andre tid til at skrive næsten hver eneste dag? Syns det er sejt, så mange der skriver, uploader billeder og kommenterer her og der dagligt.


Og nu jeg er i gang med at spørge ud i æteren, er der så nogen der kan fortælle mig, hvor mange danske blogs, der findes?  Og findes der et "kartoktek" over danske blogs, hvor man kan danne sig et overblik over skribenter og indhold?


Indtil nu er jeg hoppet rundt på må og få - har fået anbefalet et par blogs og følger ellers med hos dem, der følger med hos mig. Falder over en skæg eller interessant kommentar og hopper så over til den blog og bliver måske fast læser der.  Alt sammen helt tilfældigt.


Men tænk nu hvis lige den blog, som jeg ville dø for at følge, er et sted derude uden at jeg ved det, hvordan finder jeg så ud af det? Findes der teleblogbog, man kan slå op i?


Jeg spekulerer videre og bringer imens et billede af den lille smule forår, jeg for en uges tid siden fandt i vores have. Det er en fuldstændig magisk og vidunderlig følelse at mærke forårets komme. Hvert eneste år. Jeg elsker det.


I skal også se et billede af, hvordan vores hjem har set ud de sidste mange dage. Den 2-årige har netop lært at klippe med en saks, og som altid når hun har lært noget nyt, vil hun ikke andet end det i døgndrift. Så der bliver klippet i papir, i reklamer, i  aviser, i blade, i girokort, og i biblioteksbøger! (serviceoplysning: Lyserød bog om kanin koster 248 kr. i erstatning)
Hver gang vi er færdige med at rydde op efter noget klipperi, kræver barnet at klippe mere. Suk.En anden ting hun kræver, er at smøre sine madder selv. Den slags initiativer fra et barn, skal man jo endelig bakke op om, og derfor har jeg på det seneste måttet revidere min opfattelse af hvad en lækker mad er. Her ser vi dagens frokost for den 2-årige: rugbrød med leverpostej, makrel og remoulade. Med et stykke agurk og en frikadelle on the side. Bon appetit!
Jeg spurgte ungen, om det var en god mad og fik dette svar:


3 kommentarer:

Kristine sagde ...

Du har skam også været savnet. Men jeg kan lige sige at jeg jo er arbejdsløs så det svarer måske lidt på dit spørgsmål om tiden. Altså jeg har jo ikke tid til et arbejde, efter jeg er begyndt at blogge ;-)

Men for at svare på dit spørgsmål, så ja, så finder et sted hvor der er blogge samlet, men jeg ved ikke om alle er, sikkert ikke, men du kan finde frem til nogle gode og det du ønsker hvis du går ind på http://blogsearch.google.com/?hl=da&tab=bb : og så søger på de emner du nu ønsker at måtte søge på.

Håber du nyder weekenden trods alt muligt umuligt.

superheltemor sagde ...

Man kan finde flere blogs via www.blogtoppen.dk og www.bloglovin.com

Jeg skriver vist kun hver dag, fordi jeg indimellem når jeg har tid, forudskriver 4-5 indlæg, så hvis jeg en dag ikke har tid eller noget på hjerte, så kommer der en af dem;-)

Helle sagde ...

Tak skal I have, Kirstine og Superheltemor - nu er jeg allerede meget klogere. Og Superheltemor: det er da selvfølgelig det, man skal gøre, forudskrive, når man har ekstra tid... Det vil jeg se om jeg kan få lært.
De bedste hilsner til jer begge fra Helle