onsdag den 12. oktober 2016

Sove to gange mere og så er det efterårsferie

Så kom det, efteråret, og jeg sov muligvis lidt i timen, for jeg opdagede faktisk ikke, at det kom.
Pludselig var det der bare - med kolde fødder, lidt for tynd jakke, mørke morgener og silende regn. 

Vi tænder op i brændeovnen, trækker slumretæppet godt op og producerer pænt store mængder af hverdagshygge.
'Vi skal da snart have pandekager en aften', hørte man fx min mund sige, mens jeg ryddede af efter aftensmaden. Aftensmad, hvor jeg spiste tre frikadeller og fyldte resten af tallerknen med spidskålssalat, for jeg er så sund så sund og uhaaa nej kartofler, jeg spiser skam ikke kartofler, for jeg vil så gerne smide nogle kilo, forstår I? Men trangen til pandekager er saftsusme svær at holde fra døren, når den først har stukket snuden ind.

Der sker så mange gode ting - så var jeg til foredrag om kærlighed med en ægte og meget meget klog og helt sikker vildt kærlig kvindelig filosof, der har forsket i kærlighed og skrevet en bog om det, så var jeg til Gospel-Workshop en hel dag på en højskole her i nærheden, en fantastisk dag der sluttede med en stor gospelkoncert i kirken, og et par dage efter suste jeg så til Fredericia, hvor en dejlig ven havde inviteret mig til at se musicalen Klokkeren fra Notre Dame. (Skynd dig at købe billetter, hvis du bor i noget, der bare tilnærmelsesvis ligger i nærheden af Fredericia.)

På fredag tager jeg med åbne arme imod en længe ventet efterårsferie, og samme dag smutter ham, der har en vielsesring magen til min og jeg på weekendtur til Hotel Pinenhus, og det bliver da for fedt. Fireretters gourmetmiddag, spa, gåtur langs vandet hånd i hånd og mulighed for rent faktisk at føre en SAMTALE uden afbrydelser. 

Når vi vender hjem på søndag er det for at vaske, pakke og gøre rent i huset, for onsdag rykker en hollandsk familie ind her, ca. samtidig med at vi ankommer til deres hus i Amsterdam. 

Så her er nok at gøre, men jeg hænger i, hænger på og hænger ved. As always.


3 kommentarer:

www.skøreliv.dk sagde ...

Ahrmen altså PANDEKAGER! Det kan intet normalt menneske da stå imod! Selvfølgelig skal der en pandekageaften til, og så er du bare sund alle de andre aftener, right?!
God tur til Pinenhus, det er mit gamle barndomshood; måske I render ind i Mellemste Pode, der skal på efterårsferie hos mormor :-)

Fruen i Midten sagde ...

Ej hvor skønt :-) God tur til Amsterdam. Husk at booke billetter til Anne Franks Hus hjemmefra.

Mit Helle sagde ...

@skøreliv: I aften laver jeg fandengalemig pandekager, trænger voldsomt efter en skrækkelig hård arbejdsdag!

@Frue: Du har ret - vi er kloge af skade, for har været i Amsterdam én gang før, hvor vi måtte opgive Anne Franks hus, der var 3-4 timers kø. Så denne gang er billetterne købt hjemmefra!