Jeg var med det samme hooked på de mange chokoladevarianter, da de kom frem, og elskede også isen, kagen, mandlerne og hvad vi ellers er blevet præsenteret for i løbet af de seneste år, hvor lakrids er gået hen og blevet det nye sort.
Jeg har været åben og imødekommende, givet meget nyt en chance - og er heldigvis flest gange blevet positivt overrasket.
Rigtig mange fødevarer, især indenfor dessert-genren, smager vidunderligt med et touch af lakrids.
Men forleden mødte jeg lakridsmuren. Måtte trække i håndbremsen og stikke (lakrids-)piben ind, for det her, det går bare ikke. Bvadrr!
Men forleden mødte jeg lakridsmuren. Måtte trække i håndbremsen og stikke (lakrids-)piben ind, for det her, det går bare ikke. Bvadrr!
Det er en ommer Johan Bülow.
1 kommentar:
Uf. Det lyder altså heller ikke som den bedste kombi. Argh. Nåmn. Ud med den! Ha' en god dag!
Send en kommentar