søndag den 29. juni 2014

Lakridsgrænsen er nået

Jeg var med det samme hooked på de mange chokoladevarianter, da de kom frem, og elskede også isen, kagen, mandlerne og hvad vi ellers er blevet præsenteret for i løbet af de seneste år, hvor lakrids er gået hen og blevet det nye sort. 
Jeg har været åben og imødekommende, givet meget nyt en chance - og er heldigvis flest gange blevet positivt overrasket. 
Rigtig mange fødevarer, især indenfor dessert-genren, smager vidunderligt med et touch af lakrids.

Men forleden mødte jeg lakridsmuren. Måtte trække i håndbremsen og stikke (lakrids-)piben ind, for det her, det går bare ikke. Bvadrr!





Vi spiste morgenmad og et rundstykke med denne jordbær/lakridsmarmelade smagte fuldstændig som havde jeg lagt Piratos på brødet.
Det er en ommer Johan Bülow. 


1 kommentar:

@ sagde ...

Uf. Det lyder altså heller ikke som den bedste kombi. Argh. Nåmn. Ud med den! Ha' en god dag!